GSC Haber Elmalı: "19-20 yaşındayken bir oynadım ama o zaman böyle bir futbolcu olacağımı bilmiyordum"

Siyasi tarihteki gibi bir tabir oldu bu 47'ler. yıllar geçse de hep böyle anılacak. 47'ler )))

Peki bu işlerle ilgili ceza ne zaman açıklanacak? Tedbirli de açıklanana kadar + süre olmuyor mu? 3 ay yeseler aralik sonu aciklansa 2 ayda burdan 5 ay ediyor zaten böyle saçma iş görmedim ben. Tespiti tak diye yaparsın şak diye ceza kesersin

Diğer 47 delikanlıyı piste bekliyoruz şimdi hadi bakalım şah şahbaz çıksın ortaya

Peki bu işlerle ilgili ceza ne zaman açıklanacak? Tedbirli de açıklanana kadar + süre olmuyor mu? 3 ay yeseler aralik sonu aciklansa 2 ayda burdan 5 ay ediyor zaten böyle saçma iş görmedim ben. Tespiti tak diye yaparsın şak diye ceza kesersin
Beni asıl kızdıran diğer 47 futbolcu neden açıklanmıyor

Milli arada verirler cezayı zaten yada tedbirli sevk ettikleri bu süreler verecekleri cezadan sayılır herhalde.

Geri
Üst Alt