Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.812
- 2.022
- 1.723
Siyasi tarihteki gibi bir tabir oldu bu 47'ler. yıllar geçse de hep böyle anılacak. 47'ler )))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyasi tarihteki gibi bir tabir oldu bu 47'ler. yıllar geçse de hep böyle anılacak. 47'ler )))
3Bu 47 kişiden kaç Fenerli çıkacak acaba.
Beni asıl kızdıran diğer 47 futbolcu neden açıklanmıyorPeki bu işlerle ilgili ceza ne zaman açıklanacak? Tedbirli de açıklanana kadar + süre olmuyor mu? 3 ay yeseler aralik sonu aciklansa 2 ayda burdan 5 ay ediyor zaten böyle saçma iş görmedim ben. Tespiti tak diye yaparsın şak diye ceza kesersin
Milli arada verirler cezayı zaten yada tedbirli sevk ettikleri bu süreler verecekleri cezadan sayılır herhalde.Peki bu işlerle ilgili ceza ne zaman açıklanacak? Tedbirli de açıklanana kadar + süre olmuyor mu? 3 ay yeseler aralik sonu aciklansa 2 ayda burdan 5 ay ediyor zaten böyle saçma iş görmedim ben. Tespiti tak diye yaparsın şak diye ceza kesersin
Laz ziyanin fb si gs maçını atlatsin sonra açıklarBeni asıl kızdıran diğer 47 futbolcu neden açıklanmıyor
O fenerliler haric 47'dir. Fenerlileri aciklayamazlar.Bu 47 kişiden kaç Fenerli çıkacak acaba.
Dün Ali Koç savcı ile görüşme yapmaya neden gitti acabaBeni asıl kızdıran diğer 47 futbolcu neden açıklanmıyor
Öyle bir şey mi oldu?Dün Ali Koç savcı ile görüşme yapmaya neden gitti acaba
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş muhabbet galiba ama gizli saklı değildi o dönem vali savcı herkesi ziyaret edip foto veriyorduÖyle bir şey mi oldu?