- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Kasimpasa'da ilk 11 oynamaya baslayan 2000'li sol bek. Takip etmeye deger.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK almaz. Ridvan ve Umut'la kapattilar orayi. Trabzon talip olur.Bizim maçta ve U21 milli maçında izledim Eren Elmalı'yı ve çok beğendim. Gelişimi hızlıca takip edilip Ocak'ta sessizce kadroya katılmalı yok beklersek FB,BJK,TS herkes girer ve 1'lik adam 10 olur ve alamayız.
Trabzon'la kapisiriz. Plase FB olabilir 4lüye döneceklerse.BJK almaz. Ridvan ve Umut'la kapattilar orayi. Trabzon talip olur.
mac kadrosuna bile giremiyor bursa'dan aldiklari burak gibiKasımpaşa’da bir genç solbek daha vardı geçen sene bizimle adı geçen, bu sene başında Fener’e mi gitti sonra bir doğal olarak adı bir daha duyulmadı.
Hakan kutlu sakıb aytacı ilk 11 oynatıyor ilginç bir şekilde. çok göze batmadı şimdiye kadar. deneyebilirizbegendim gelsin
Sol bek kıtlığı var zaten bu ya da Uğur Çiftçi kesin alınmalıydı. Fb ye giderse yazık olur.Fb almış diyolar..
elmas takimla bulustugu zaman ömer bayram'a sarilmaya devam etsin...Fb almış diyolar..
Fbli duyum sayfaları anlaşılmış şeklinde yazmışlar.Yasaklı kaynak ise görüşmeler sürüyo yazmış.Uğur içinse ben de aynı fikirdeyim alınabilecek sol beklerden..Sol bek kıtlığı var zaten bu ya da Uğur Çiftçi kesin alınmalıydı. Fb ye giderse yazık olur.