- 18 Temmuz 2009
- 82.420
- 241.226
- 5.263
Boey daha iyiSacma sapan overrated bir adam bu adamin nesini begendiniz ilk mactan beri anlamadim. Boey gibi bir sey
Ha bu solak falan olunca eşitlenebilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boey daha iyiSacma sapan overrated bir adam bu adamin nesini begendiniz ilk mactan beri anlamadim. Boey gibi bir sey
Boey biraz daha atletik ama bu adam savunmada daha az saban gibi. Daramy birkac kere denedi ama bunu delip gecemedi. Daramy gibi herifler Boey'nin etrafinda fink atiyolar rahatliklaBoey daha iyi
Ha bu solak falan olunca eşitlenebilirler.
Daramy mi kaldı yav, eskisiyle alakası yok o herifin.Boey biraz daha atletik ama bu adam savunmada daha az saban gibi. Daramy birkac kere denedi ama bunu delip gecemedi. Daramy gibi herifler Boey'nin etrafinda fink atiyolar rahatlikla
Hic fena gorunmedi TS macinda. Eskisi gibi degil ama fiziksel olarak form tutmasi surecektir bir yildir dogru duzgun mac yapmiyor sonuctaDaramy mi kaldı yav, eskisiyle alakası yok o herifin.
Bir çok beki 4 döndürür o herif formunda olsa.
HA HA HABoey biraz daha atletik ama bu adam savunmada daha az saban gibi. Daramy birkac kere denedi ama bunu delip gecemedi. Daramy gibi herifler Boey'nin etrafinda fink atiyolar rahatlikla
TS sırf bu adama bel bağladığı için ilk yarı sonuna gelmeden şampiyonluktan uzaklaşacak. Sol bekte Denswil oynatabilirlerdi ama Dorukhan'dan sonra yerli oyuncu kontenjanında dezavantajlı hale geldiler. Abdülkadir de sakatlanınca kimse kalmıyor sahaya atabilecekleri..Bu herif 2 yerli sayilsa gene bombos topcu.

Okuduğunu anlamama problemi devam ediyor anlaşılan. Bak oku millet övüyorken nasıl kaçırdık ya derken Kasımpaşa bizden €8m istemiş derken ne demişim.HA HA HA
Boey böyle devam etmeyince neler diyeceksiniz çok merak ediyorum.Sacma sapan overrated bir adam bu adamin nesini begendiniz ilk mactan beri anlamadim. Boey gibi bir sey

Rıdvan olabilirdi de Eren' in ne işi var zaten?Ridvan Yilmaz ile birlikte aday kadroya dahil edilmeyen sol bek.
Ridvan’in son durumunu bilerekmi konusuyoruz yoksa yurt disinda oynadigi icin on yargimi mevcut. Ikiside lazim degil.Rıdvan olabilirdi de Eren' in ne işi var zaten?