GSC Scout # Eren Elmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçındaki performansına bakınca "bu adam iyi" demem mümkün değil.

Acayip vasat, bizde hic bir isi yok kendinize gelin.

Milliyet'in yaptigi habere de koyim.

Başka yerli sol bek var mı? Milli takımda fena değil, Berkan’dan yunustan performans alan Okan hoca iyi oynatabilir

Başka yerli sol bek var mı? Milli takımda fena değil, Berkan’dan yunustan performans alan Okan hoca iyi oynatabilir

Defansif ozellikleri yok denecek kadar az, bu tarz beklerin bizde isi yok. Milli takimda oynamasi hic birsey ifade etmiyor ulkede Ferdi haric sol bek olmadigi icin zorunluluktan oynatiliyor.

10/5 bir futbolcu. Yine de yedekten Berkan gireceğine kendisi girse sol beke daha iyi tabii de TS neden bıraksın bize

Defansif ozellikleri yok denecek kadar az, bu tarz beklerin bizde isi yok. Milli takimda oynamasi hic birsey ifade etmiyor ulkede Ferdi haric sol bek olmadigi icin zorunluluktan oynatiliyor.
Dediklerine katılıyorum ama ne sağ bek ne sol bek yedeği var takımda.
Ben okan hocanın oyuncuların performansını artırdığını düşünüyorum

İnanılmaz kötü bir oyuncu, bu herif berbat Trabzonspor kadrosunda bile neredeyse en kotulerden biri, bize gelse ıslık yemesi 2-3 hafta

futbolculugunu gectim insan olarak bile iqsu baya düsük birisi gibi duruyor

uzak duralim lütfen

Sol bek orjinli sol beke ihtiyacımız var gelene gidene burun kıvırıyoruz ama Prag deplasmanında sol bek bilgisi olmadığı için kademeyi unutan Berkan oynayınca Berkan’a sövmeyin sonra.

Kesinlikle alinmali acaip atlet oyuncu daha 24 yasinda gelisebilir savunma yapsa yeter

Gecen sene barisla kosuya baslayip barisa 5 metre fark atmisti atlet oyuncu her zaman iyidir

Berkani oraya koyup sola top gelince aaa berkan nerde diye bakmaktansa ereni bin kere tercih ederim iyi savunma oyunculari ile farkli isler yapabilir hucumda birsey beklemeyeceksin

Savunma yapsin gecis savunmasinda yardim etsin yeter

Vasat ama maliyeti düşükse ses çıkarmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt