Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Neyse bize her sevdadan geriye kalan yine Terim hocam oldu.Allah başımızdan eksik etmesin.Yoksa bu basiretsiz,vizyonsuz başkanlarla bir başarı gelmesi mucize olur.

Toplantının amacı belli oldu.

Bu basın toplantısından sonra futbolcuların bonservis ve yıllık ücret taleplerinde indirime gitmek zorunda kalacaklar.

başkan resmen rest çekti. Mahalle baskısı ile bol keseden para basamayıza getirdi olayı.

Adam olanı biteni söyledi, hayal satmaya kalkmadı. O hatayı herhalde bir daha kolay kolay yapmaz.

Yalnız o Gedson'a sırf biz almayalım diye teklifte bulunup 2 haftadır Galatasaray bizim oyuncularımızla ilgileniyor diye ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş'ın da gelmişine geçmişine ne kadar sövsek azmış onu bir kere daha görmüş olduk.

Kısacası işinize bakın transfer filan yok nöbet möbet tutmayın, bir ara sezon başına doğru yaparız diyor.

Falcao , feg , Babel , diagne kesin olarak kendinize kulüp bulun denmiş belli.

Bunlardan en az 2-3 tanesi gitmeden yeni gelenede lisans çıkarmak zor olacak.

İşimiz baya zor gibi bu sene

Zamaninda Mustafa Cengiz‘de diyordu

Adamlar niye gitsin kontrat var para var husur var

Adam olanı biteni söyledi, hayal satmaya kalkmadı. O hatayı herhalde bir daha kolay kolay yapmaz.

Yalnız o Gedson'a sırf biz almayalım diye teklifte bulunup 2 haftadır Galatasaray bizim oyuncularımızla ilgileniyor diye ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş'ın da gelmişine geçmişine ne kadar sövsek azmış onu bir kere daha görmüş olduk.
10 yıllık kotasını doldurdu onun gerek yok artık

'Menajerlerin farklı oyuncuları yüceltip, farklı oyuncuları kötüleme çabası var sosyal medyada'
'Taraftarın duygularıyla oynamak istiyorlar, taraftar bunlara prim vermesin' dedi

neyi anlamadınız burada

açtım dinliyorum bakalım neler söyledi

Zamaninda Mustafa Cengiz‘de diyordu

Adamlar niye gitsin kontrat var para var husur var
biraz taciz ve kadro dışı tehditlerine başlamamız lazım artık yeterince sömürdüler paramızı. şikeciler oyunvu postalamada çok rahatlar nedense bi tek biz beceremiyoruz.

'Menajerlerin farklı oyuncuları yüceltip, farklı oyuncuları kötüleme çabası var sosyal medyada'
'Taraftarın duygularıyla oynamak istiyorlar, taraftar bunlara prim vermesin' dedi

neyi anlamadınız burada
Kimleri kötülüyorlar mesela. Ben gerçekten anlamadım

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harbi bjk gedsona 7.5 m falan teklif etmiş herhalde çapsızlar önce Rosieri Ghezzalı alın

Yıllardır Fb elimizden tonla oyuncu alıyor. Biz şu kötü bjk ile baş edemiyoruz daha. Hangi koltukta oturduğunuzun farkına varın bi artık ya.

Geri
Üst Alt