Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Psv maçının skor tahminini yapsak daha iyi olur, bence 4 fark yeriz. Ömer Bayram ve Feghouli'ye çok güveniyorum . Maç sonunda " Biz PSV'den bütçe olarak çok gerideyiz." konulu maç sonu konuşması bekliyorum. Ama olsun benimde bir hayalim var hayallerim var :)

sadece bahane sıralayacağı futbol değil, esas tüm amatör branşlarda da 1 aydır nal topladığımız için kendisinin ilk 1 ayını tırt show olarak nitelendiririm.

Klasik Ağlamalar Dinleyeceğiz.Z kuşağı bilmez ama Y kuşağı alışıktır.

Galatasaray Başkan kişisi seçilmeden önce şöyle yapacağız böyle uçacağız der demeç verir.

(Bunu da bazı gerizekalılar savunur argümanları ise adam seçilmek için tabi ki vaatte bulunması gerekmekte derler.)

Galatasaray Başkan kişisi seçildikten sonra başlar Enkaz edebiyatı yapmaya biz alışığız

Gelen Gideni Aratır.

Elinde bir şeyler olmasa toplantıyı yapmazdı, elbet dişe dokunur bizi tatmin edicek bir takım açıklamalar yapıcaktır. Bazı arkadaşlar direk gömmeye başlamış, hele bir durun konuşmasını yapsın, eleştirilmesi gerekirse eleştiririz zaten.
Şuana kadar yapılan sponsor ve transfer konusundaki eleştirilere katılıyorum. Fakat direk gömmek sanki bir tık ağır gibi. Daha transfer sezonu da bitmedi.

inşallah bu akşam çıkan 5-6 futbolcuyu aldık haberleri yarın açıklama öncesi bilerek pompalanmıyordur

Canlı yayında her kurduğu cümlede Ali Koç' a bakarak onay beklemesi, karşılık bulduğunda yüzüne yansıyan mutluluğu adeta çapsızlık vesikası gibiydi maalesef...

Her bakımdan çok kötü başladı; hikayenin devamı ve sonu iyi olur inşaallah...

Canlı yayında her kurduğu cümlede Ali Koç' a bakarak onay beklemesi, karşılık bulduğunda yüzüne yansıyan mutluluğu adeta çapsızlık vesikası gibiydi maalesef...

Her bakımdan çok kötü başladı; hikayenin devamı ve sonu iyi olur inşaallah...
Adamı herkes kahraman ilan etti ama eline yüzüne bulaştıracak gibi duruyor

GS fan token açık ara piyasa değeri lider token şu anda 12 m euro gelir gelecek deniyor Ağustos da mustafa başkanın en iyi projelerinden biri oldu burak bey hani nerede projelerin hazıra konmaya mı geldin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt