Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

Para yok para yok açık açık söylüyor…
Transfer olmaz şu durumda…

Burak Elmas: "Tüm Galatasaraylılar, ciddi bir değişim başladığını fark etmişlerdir. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız daha çok geri planda kalmayı, markanın, oyuncuların ve teknik ekibin ön planda olmasını istiyoruz."

Burak Elmas: ''Şikayet etmeyeceğiz sorunları biliyoruz, biraz daha uzun sürebilir ama bu sorunları çözmek için varız.''

Başkan Burak Elmas: ''İletişim konusunda değişimin farkındasındır. Oyuncu imzaları ve Remzi Sanver'in açıklamalarından. Sadece biraz sabır ricasında bulunuyoruz.''

Gala sevgisi bilgi paylasiyor da berkan vs dedikleri hep cikti.butun medya yazdi,o yuzden diger söyledikleri de dogru muhtemelen,ghezal vs bende sizin gibi algilarsam kimseyi alamayiz,siz oynarsınız artik cikip sahada

Burak Elmas: "Oğulcan konusu ise kasıtlı geciktirilen bir olaydır. Oğulcan için üzülüyorum çünkü formda olduğu bir dönemde takımda yer alamıyor."

Burak Elmas: "Galatasaray, öncülük ettiği tüm alanlarda cesur olduğu ve doğruları söylediği için öncülük etmiştir."

Takımın şuan ki gideri 590m TL

Bankalar Birliği bize 480m TL yi geçme diyor dedi.

Bonservisli bir oyuncu gelmesi zor gibi bu sene birilerini satamazsak

ya arkadaş Galatasaray'ın ekonomik olarak bu halde olduğunu zaten biliyordunuz bilmeden aday olduysanız zaten baştan yanlışsınız. Aday olurken şöyle yapacağız böyle yapacağız seçilince başlıyorlar bahanelere para yok zaten yoktu bunu söylemek için mi başkan oldun para gelecek tek yer olan maça da transfer yapamadın elenirsen nerden gelecek para yazık yazık

Geri
Üst Alt