Elmas: “Galatasaray’ın geleceğini sürdürülebilir başarılarla dolu kılacak bir takım kurma hedefindeyiz”

psv maçı sorusu gereksizdi 2 gün kala basın toplantısına limitten ve fazla maaş alan topçulardan bahsederek giriyosa 2 günde adam almayacağı belli yani

Neyse daha 1 ay oldu geleli. Benim için en önemlisi 100 gün içinde neler yapıldığı. Şimdilik bir şey demeyeceğim ama zamanı gelince de çok büyük yangın yaparım, yapanlara da sonuna kadar destek veririm.

Burak Elmas: "Tek maç için Galatasaray'ın geleceğini riske atacak kontratlara imza atmıyoruz. Herhangi bir negatif sonuçta tüm sorumluluğu üstüme alıyorum."

yani kısaca diyor ki ben aday olurken büyük büyük konuştum ama o iş öyle değilmiş. Biz beceremedik bu işi ama taraftar beklesin transferin son günü son saati 1-2 bonservisi olmayan ucuz 30-35 bandında oyuncu alırız transfer yaptık mı yaptık deriz.

Genc oyuncular+tecrubeli bikac oyuncu dedi planlama icin
Bak 20.dk once yazmisim.iyi takip edin.gedson+berkan vb genclerin yani sira.ghezal,stanciu gibi isimler de olacak.ama gidipte genc olmasi gereken bekler icin 30 yasindaki adama 6 milyon vermezler

Artik hic bir duyumcuya veya gazeteciye guvenmicem. Kulubun aciklamasini beklicem. Dun 3 transfer bitmisti. Hangi ikisini yazariz diyorduk. Bugun psv macina yeni oyuncu ekleme olmicak

Nevzat hakkinda hashtag acan bjklilerden intikam alma pesinde

Burak Elmas: "Tek maç için Galatasaray'ın geleceğini riske atacak kontratlara imza atmıyoruz. Herhangi bir negatif sonuçta tüm sorumluluğu üstüme alıyorum."
bilmem farkındamı ama tek maç dediği maç Galatasarayın ekonomik olarak en önemli maçlarından biri.

Geri
Üst Alt