Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.731
- 27.949
- 3.183
Kadir Çetinçalı600ü kim söyledi
300 direk aponun ağzından cıkan cümle. Elmas da seçilmeden 40m euroluk kasa kolaylığı falan diyordu galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadir Çetinçalı600ü kim söyledi
300 direk aponun ağzından cıkan cümle. Elmas da seçilmeden 40m euroluk kasa kolaylığı falan diyordu galiba.
üstat sen açıklamaları iyi takip ettiğin soruyorumKadir Çetinçalı
Iki senedir başkanlığa hazırlanan ekibe bak elde para yok. Bahattin para verecek de Burak başkanlık yapacak. Yazik.40 milyon usd kasa kolayligi noldu demekki oda yalanmis hazir olsa borc var ama hazirligimiz var sorun degil der gecerdi bu kadar atip tutan adami hic sevmedim sevmemde sonu husran olcak
herkes miBurada herkes bu şekilde ifade ediyordu.
Yahu adamin oyle bir gucu yokki secimden once deflarca yazdik ben sahsen kendini tanima firsatida buldum adam bildigin ceo fazlasi degil birilerini ikna etmek zorunda begenmedigimiz apo cikarir masaya 10 milyonu koyar o gucu var burak elmas koyamaz birilerinden alir ancaIki senedir başkanlığa hazırlanan ekibe bak elde para yok. Bahattin para verecek de Burak başkanlık yapacak. Yazik.
her seferinde böyle aynı tarzda mesaj atıp olumsuzluk kasmanın bir anlamı var mı renktaş..mazbatadan sonra bugün 3.gün..bekleyip görelim zaten atıp atmadığı önümüzdeki süreçte belli olacak..o zaman da gerken tepkiyi gösteririz..ama sen kaç gündür her mesajında aynı tarz yazıyorsun..sakin kalıp takip edelim modu düşürmeye gerek yok daha yani başlayan şu süreçte..40 milyon usd kasa kolayligi noldu demekki oda yalanmis hazir olsa borc var ama hazirligimiz var sorun degil der gecerdi bu kadar atip tutan adami hic sevmedim sevmemde sonu husran olcak
Ceo degil yaw ulkerde orta seviye yoneticiydi. Oradan kovulali da 5 sene olmus. O sureden beri issiz.Yahu adamin oyle bir gucu yokki secimden once deflarca yazdik ben sahsen kendini tanima firsatida buldum adam bildigin ceo fazlasi degil birilerini ikna etmek zorunda begenmedigimiz apo cikarir masaya 10 milyonu koyar o gucu var burak elmas koyamaz birilerinden alir anca
Ulkerde bolumler ayri diye biliyorum godiva tarafi ayri ve tamamen burak elmasa aitti diye biliyorum herneyse neticede maasli elamanCeo degil yaw ulkerde orta seviye yoneticiydi. Oradan kovulali da 5 sene olmus. O sureden beri issiz.
Tanam iste sen ve senin gibi dusunenlerde olumlu seyler yazin bizi dengelemis olursunuz ben bunlari secimden oncede soyledim yeni degilher seferinde böyle aynı tarzda mesaj atıp olumsuzluk kasmanın bir anlamı var mı renktaş..mazbatadan sonra bugün 3.gün..bekleyip görelim zaten atıp atmadığı önümüzdeki süreçte belli olacak..o zaman da gerken tepkiyi gösteririz..ama sen kaç gündür her mesajında aynı tarz yazıyorsun..sakin kalıp takip edelim modu düşürmeye gerek yok daha yani başlayan şu süreçte..