Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.890
- 3.847
- 198
bu herife para vereceğime twitter hesabımı kapatırım daha iyi benden babayı alırsın alag.vat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6000 twitte maç 2 saatlik olay zaten time yenilendiğinde 8-10 tane okuyor600 twit okuma işi max 20 dakika sürer
ya bu uygulama kalkar ya da hızla kullanıcı sayısı düşer ve site kaderine terk edilir
Benim Twitter hesabı öğlen 2 den beri gidik vaziyette. Saat 12 de kalktım bugün yani Max 1 saatte okumuşum 600 twiti. Bende diyorum neden böyle bende Twitter araştırıyorum sorun yaşayanlar var ama çoğunlukta sorun yok sonra saatler geçtikçe 600 twiti dolduran patlıyor çoğunluk hata vermeye başladı.6000 twitte maç 2 saatlik olay zaten time yenilendiğinde 8-10 tane okuyor
Üstad ben 12 de kalktım saat 14.30 gibi patladı Twitter bende en fazla 1 saat aktifimdir. Yani 1 saatte doldu bende. Ama benim 300 sanırım çünkü eski hesabım ceza almıştı yeni açmıştım. Çok kişiyi de takip etmiyordum. Fazla takip eden biri 600 twiti yarım saatte de bitirir.Mentionları okumak da sayılıyorsa harbi Max 1 saatte biter o limit
Haklı çıkmanın verdiği gurur değilallah senin belanı versin
mahvettin dünyayı
Ben bir fabrizioya bakmıştım öğlen orada yarısı bitmiştir zatenBenim Twitter hesabı öğlen 2 den beri gidik vaziyette. Saat 12 de kalktım bugün yani Max 1 saatte okumuşum 600 twiti. Bende diyorum neden böyle bende Twitter araştırıyorum sorun yaşayanlar var ama çoğunlukta sorun yok sonra saatler geçtikçe 600 twiti dolduran patlıyor çoğunluk hata vermeye başladı.![]()
Eskort dolu olursa normalBen bir fabrizioya bakmıştım öğlen orada yarısı bitmiştir zatenbirde benim twitter time' ı kalabalık
Belki Elon bize iyilik yapmıştır rtaş kurtuluruz sosyal medya bataklığındanÜstad ben 12 de kalktım saat 14.30 gibi patladı Twitter bende en fazla 1 saat aktifimdir. Yani 1 saatte doldu bende. Ama benim 300 sanırım çünkü eski hesabım ceza almıştı yeni açmıştım. Çok kişiyi de takip etmiyordum. Fazla takip eden biri 600 twiti yarım saatte de bitirir.
Twitter Time'ımın kalabalık olması her şeyden haberim olmasında büyük etkendir muz.Eskort dolu olursa normal