elon musk

Kapansın yok olsun bu Twitter çöplüğü trollerin merkezi. Her 2 tarafında trolleri tarafından günde binlerce yalanın döndüğü insanların haysiyetleri ile oynanan adil yargiyi etkileyen b.k çukuru. Keşke kapansa da kurtulsak.

6000 twitte maç 2 saatlik olay zaten time yenilendiğinde 8-10 tane okuyor
Benim Twitter hesabı öğlen 2 den beri gidik vaziyette. Saat 12 de kalktım bugün yani Max 1 saatte okumuşum 600 twiti. Bende diyorum neden böyle bende Twitter araştırıyorum sorun yaşayanlar var ama çoğunlukta sorun yok sonra saatler geçtikçe 600 twiti dolduran patlıyor çoğunluk hata vermeye başladı. :)

Mentionları okumak da sayılıyorsa harbi Max 1 saatte biter o limit
Üstad ben 12 de kalktım saat 14.30 gibi patladı Twitter bende en fazla 1 saat aktifimdir. Yani 1 saatte doldu bende. Ama benim 300 sanırım çünkü eski hesabım ceza almıştı yeni açmıştım. Çok kişiyi de takip etmiyordum. Fazla takip eden biri 600 twiti yarım saatte de bitirir.

Benim Twitter hesabı öğlen 2 den beri gidik vaziyette. Saat 12 de kalktım bugün yani Max 1 saatte okumuşum 600 twiti. Bende diyorum neden böyle bende Twitter araştırıyorum sorun yaşayanlar var ama çoğunlukta sorun yok sonra saatler geçtikçe 600 twiti dolduran patlıyor çoğunluk hata vermeye başladı. :)
Ben bir fabrizioya bakmıştım öğlen orada yarısı bitmiştir zaten :asd: birde benim twitter time' ı kalabalık

Üstad ben 12 de kalktım saat 14.30 gibi patladı Twitter bende en fazla 1 saat aktifimdir. Yani 1 saatte doldu bende. Ama benim 300 sanırım çünkü eski hesabım ceza almıştı yeni açmıştım. Çok kişiyi de takip etmiyordum. Fazla takip eden biri 600 twiti yarım saatte de bitirir.
Belki Elon bize iyilik yapmıştır rtaş kurtuluruz sosyal medya bataklığından

Twitter kapatıldı şimdi sıra ekşide bu iki platformun uçurulması yaşam kalitemizi artıracaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt