ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

Ya önemsemiyoruz diyen yok. Deminde örnek verdim. Su topu dahi olsa desteklerim önemserim. Elma ile armudu karıştırıyorsunuz.

Galatasaray ile ilgili her şeyi önemsiyoruz ki burdayız kafa yoruyoruz. Konu bambaşka.

Neyse maça konsantre zamanı başlığı amacından çıkardık.

Ya önemsemiyoruz diyen yok. Deminde örnek verdim. Su topu dahi olsa desteklerim önemserim. Elma ile armudu karıştırıyorsunuz.

Galatasaray ile ilgili her şeyi önemsiyoruz ki burdayız kafa yoruyoruz. Konu bambaşka.

Neyse maça konsantre zamanı başlığı amacından çıkardık.

Ooo asena.

amatör branşlarda zarar edebiliriz doğrudur ama futboldada dünyada zarar etmeyen kulüp yok ki avrupa düzeyinde mücdele edip özellikle,bayan baskette bu sene zaten küçülmeye gidilmişti, yarın kupa alındığı taktirde ciddi bir sponsor desteği de alacaktır o şube bir şekilde yürür,voleybol bayanlarda daikin gibi önemli bir desteğimiz var,erkek voleybol soru işareti sadece,mesela fenerin arkasında ülker gibi anormal bir destek var o sayede bir salona sahip oldular ve her sene cok ciddi yatırım yapılıyor bunu sağlamak lazım erkek baskette de A lisansını aldığımızda elimiz rahatlar diye düşünüyorum

şikecilerin başkanı gitmiş rusya'ya bizden lütfü arıboğan gidecekmiş adamlar maça 1-0 önde başlıyorlar...Yemişim genel kurulunu şimdi şu takımın yanında olup kızlarımıza destek vermyeceksen ne zaman vereceksin başkan çok yanlış işler yapıyorsun.

amatör branşlarda zarar edebiliriz doğrudur ama futboldada dünyada zarar etmeyen kulüp yok ki avrupa düzeyinde mücdele edip özellikle,bayan baskette bu sene zaten küçülmeye gidilmişti, yarın kupa alındığı taktirde ciddi bir sponsor desteği de alacaktır o şube bir şekilde yürür,voleybol bayanlarda daikin gibi önemli bir desteğimiz var,erkek voleybol soru işareti sadece,mesela fenerin arkasında ülker gibi anormal bir destek var o sayede bir salona sahip oldular ve her sene cok ciddi yatırım yapılıyor bunu sağlamak lazım erkek baskette de A lisansını aldığımızda elimiz rahatlar diye düşünüyorum

Hem cemaatten tam destek aliyorlar hemde bizi cemaatle sucluyorlar bu fuatavni denen laf salatasi da bunlarida aciklasa bari.

şikecilerin başkanı gitmiş rusya'ya bizden lütfü arıboğan gidecekmiş adamlar maça 1-0 önde başlıyorlar...Yemişim genel kurulunu şimdi şu takımın yanında olup kızlarımıza destek vermyeceksen ne zaman vereceksin başkan çok yanlış işler yapıyorsun.

O gelmiş mi ki oradan? :asd2:

Aziz'in finalde olması işleri olumlu hale sokabilir. Aşırı motivasyon zaman zaman takımlara zarar verir. Kupayı alacağımıza inancım tam fakat kalp dayanmaz bu maça :)

13:30 Tango Bourges - UMMC Ekaterinburg (3.lük maçı) :)

16:00 GALATASARAY ODEABANK - Fenerbahçe (FİNAL)

NTVSpor

içimde yenilicez gibi bir his var gerçi benim dediklerimin hep tersi çıkar tek umudum bu

bu sene oynanan 5 macın 3 nu şikecıler 2 sını bız almışız.inşallah durumu esıtleyıp avrupa sampıyonu olacagız.inşallah

Umarım kazanır, Avrupa 'dan 1 kupa daha getiririz. Bu maç, birkaç şampiyonlukta değerli gözümde.

Not: Futbol taraftarının maçı önemsemesi anlamsız. Onlar için sezonda 2-3 maç oluyor ve birçoğu basketbol şubesinin kapatılmasını istiyor. Bu arkadaşlara söylüyorum kazansak da kaybetsek de bu konudan uzak durun.

Geri
Üst Alt