ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

Hakemler bekledigim sekilde. Ne yapip edip farki acmaliyiz

Tapatalk

İlk yarı bitti 42-29! İkinci periyotta fb sert savunma ile farkı eritti biraz. Alba Torrens'in oyuna dahil olup sayıları bulması lazım :) Her neyse, böyle devam kızlar. Bu kupa bizim Allahın izniyle!

BlGv9nCCYAAKLfe.jpg

Yarısı gitti kupaya az kaldı...

Allah'ım sen büyüksün yardım et..

konuş hoca konuş mevzu çıkar ateşle takımı parçalayalım gömelim koyalım

3. periyotun başına ilk yarının başı gibi başlarsak alır götürürüz maçı ama hakemler Fener lehine sertliğe çok müsaade ediyor. Ulan bari burada adil maç izleyelim yeter.

şu nevriye denen arkadaşı neden oynatıyor şikecilerin maçlarında anlamıyorum ben güvenmiyorum o karıya

Birakmiyorlar maci birakmiyorlar. Turnuva boyunca hep geriden gelip kazandilar zaten.

Cok dikkat etmemiz lazim. Basit hata yapacak mac degil bu. Hoca da daha sakin olmali. 4 sayi hediye etti.

Nevriye filan bos turnike kaciriyor filan. Öyle olmasa yine fark 20´lerde olacakti zaten. Olmaz yani

Teknik faulü almamalıydık. 15-17 sayı olabilirdi fark o faul olmasa.

Neyse 3. devreyi de 15 ortalama fark ile bitirirsek iyi olur. Dar rotasyon ile sonuna kadar dayanmak kolay değil. Kritik periyod 3. periyod.

nevriye pota altından bomboş kaçırdın üstüne teknik faul aldın üstüne son topta çizgi tarafına perde yapıp zellousu top kaybına ittin , napıyosun bacım

Çeptalk

Geri
Üst Alt