ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

BlGv9nCCYAAKLfe.jpg

Bu köpek yine sağa sola havlamaya başlamış :asd: Maç sonu kupayı kaldırdığımızda bunun yüzünü çok merak ediyorum! :asd2:

dünyanın neresinde basket maçı oynanırsa oynansın hollıngsworthun çizgi kenarında zellousu dışarı savurması fauldur.ama hakemler ilginç kararlar veriyorlar nedense,ulan futbol macı olsa bu kadar sertliğe faul çalınır be..! 2. konu şu ; bazı arkadaşlarda yazmış,nevriye de bi pislik sezinledim ben..attıgı sayıdan sonra "hadi bee" demesi,bomboş turnikeyi kaçırması falan..umarım yanılırım ama nevriye kötü kokuyor hakemlerle birlikte..

macı alıp alamayacagımızın belli olacagı periyot geldi fenermacında da eka macındada 3.periyotları kötu oynamıstık inş. burda o hataları yapamayız

3. çeyrek çok önemli. Biz hep 3. çeyrekleri kötü oynuyoruz onlarsa çok iyi oynuyor

maç başa başa gelecek muhakkak.kolay galibiyet beklemiyorum, önemli olan kriz dakikalarını iyi oynamak.3.periyodun başında sağlam direnç göstermemiz şart.

Dışardan şut attırmamak lazım.

★★★SⅢ Tapatalk ★★★

inşallah alırız kupayı,biraz daha dikkatlı olup topu çevirmek lazım

Nazar deymesin aman aman. Azize'yi iyi cıldıtmış bizimkiler :DD tutmayın küçük enişteyi

4.periyota 15 gibi bir farkla girersek oradan vermeyiz herhalde, ALLAHIM SEN BIZE YARDIM ET

3. periyot geneli ve mac sonlarinda sikinti yasiyoruz, fener de tam tersi. Ama bu kez farkli olmali

Tapatalk

Alba Torrens agirligini koymali. Asil simdi ihtiyacimiz var sana.

Kupayi almak icin 2-3 oyuncu yetmez ki. Sende katki yapmalisin

Dualarımıza devam beyler...

3.çeyreğe de iyi başlayalım sonunu bi şekilde getiririz.

ekaterinburg macinin ilk yarı sonucu 50-29

fenerbahze macının ilk yarı sonucu 42-29 savunmada aynıyız ama hucumda 8 sayı daha az atmısız sanırım buda alba torrensden katkılanıyor

3. Ceyrek cok onemli

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt