ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

abu5y2er.jpg

Taraftar sahip ciksin su takima son kupayi da alalim. Yedirmeyin bu takimi Turgayin askerleri ve sikecilerine artik..

Tapatalk

bu arada içimde kalmasın eka'yı yendiğimizde keşke yenmeseydik fbye elimizle kupa vereceğiz diyen içimizdeki irlandalılara bu kupa kapak olsun onlar kendilerini biliyor isim saymaya gerek yok

Bize yaşattığınız bu sevinç için,parkede verdiğiniz mücadele için sonsuz teşekkürler.Helal olsun hepinize.

bu arada içimde kalmasın eka'yı yendiğimizde keşke yenmeseydik fbye elimizle kupa vereceğiz diyen içimizdeki irlandalılara bu kupa kapak olsun onlar kendilerini biliyor isim saymaya gerek yok

say yav. hainler belli olsun. bunlardan utaniyorum ben. rezil herifler şimdi sevinip fenerlilerle dalga geçiyordur utanmadan.

Şubeyi kapatalım diye bas bas bağıranlar bu başarıya da sevinmesinler bi zahmet.

say yav. hainler belli olsun. bunlardan utaniyorum ben. rezil herifler şimdi sevinip fenerlilerle dalga geçiyordur utanmadan.

akıllanmışlardır tekrar rezil etmeye gerek yok o günde sinir etmişlerdi şok olmuştum yazılanları okurken şu kızlarda ki inancın binde biri yok hiç birinde

[attachment=9508:2194_galatasaray.jpg]

Ekli dosyalar

• 2194_galatasaray.webp
    2194_galatasaray.webp
    107,3 KB · Görüntüleme: 134
Geri
Üst Alt