ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

BlHUK5RCIAAadgn.jpg

1907zeko - 13.04.2014 18:06

bos.gif

Daha önce de yazmıştım final maçlarında şerbetliler diye. Bizde tam tersi. Ama insan yine de bir umut bekliyor belki kazanırız diye. Kim ne derse desin adamlar final canavarı. Bu yönden bizden çok daha iyiler. Biz yıllarca uğraşırız adamlar ilk finalinde kazanır hemde en büyük rakibine karşı. Adamlar bugün rekabeti bitirdi bayan basketbolda. Bir daha asla denk gelmez gs finali ha gelse yine kaybederiz büyük ihtimalle. Aziz yıldırımın gelmesiyle başlayan bu final sendromları‚ son maçlarda kaçan şampiyonluklar enteresan. Nedense ALLAH nasip etmiyor Aziz yıldırıma bu sevinçleri.. Ne bileyim var bir uğursuzluk...

[alıntı yap]

Biz ona uğursuzluk demeyelim de şey diyelim hmmm takdir-i ilahi.

Öyle mutluyum ki anlatamam. 2 gündür bu macin heyecani icerisindeydim, sadece bu maci düsünüyordum.

Öyle stratejik bir galibiyet ve kupa aldik ki, gercekten cok cok önemli Galatasaray camiasi icin.

Ilkleri basaran camia olarak bu tarihi basarinin inanilmaz bir önemi var. Tabi rakibin de Fenerbahce olmasi bambaska :)

Euroleague ve Eurocup kupasini ülkeye getirerek, Fenerbahce´nin 10 yildir yaptigi yatirimin icine ettik resmen :D

Ne sampiyonluklarinin bi önemi kaldi, ne de harcadiklari paranin. En büyük olduk :)

FİNAL (Herhangi bir spor dalı ) :

Galatasaray --------> :kupa:

Fenerbahçe ---------> :42:

İlk buluşmada maç için beni sattı demesin diye bir hatun yüzünden maçı bile izleyemedim arkadaş ya anlattı da anlattı , en son hatırladığım Frankfurt'ta gezdiği müzeleri anlatıyordu dinozor mu ne görmüş, bir ara da Zeitgeist falan diyordu tabi kafa maçta olduğundan pek dinlemedim :asd: Maçın tamamını paylaşan var mı?

Mesajı Gönderen: adigex1907:cLink:0761326

Burada yaşanan öfke patlamasını anlamayanlar için özetleyeyim;

1;Basketbola son 10 yılda en çok yatırım yapan kulüp biziz‚bu paralar futbola aktarılsa en az 2 şampiyonluğumuz daha olurdu.

2; En iyi kadrolar kurulmasına rağmen senin yarın kadar yatırım yapmayan rakiplerin en az senin kadar başarılı oluyor

3; Erkek basketbolda Obradoviç gibi hocaya rağmen bu yıl sürekli sakatlıklarla boğuşan gs her seferinde doğru oyuncuyu transfer ederek Top8 yaptı biz ise kaldık‚

4; Yılardır Türkiye şampiyonu olan kadın basketbol takımı geçen yıl final oynamış‚ bu yılda tek amacı bu kupada şampiyonluk için kurulmuş‚ev sahibi favori takım elenmiş ve senin üstünlük kurduğun‚ bütçesi senin 4/1 in olan paralarını zor ödediği oyunculardan kurulu rotasyonu bile olmayan hep aynı oyuncularla 6 gün içinde 5. maçını oynayan en büyük rakibine Avrupanın en büyük kupasını rezil bir mücadele ile hediye ediyor.

Futbolda şampiyonluk büyük sevinç ama burada öfke patlaması yaşayan renkdaşlar basketbolu benim gibi çok seven ve önem veren kişiler ve bizim bu ağrımıza çok ama çok gitti. Özellikle ruhsuz oyun. Sütümüzü akşam antalyayı yenersek içeceğiz ama içne bal değil acı biber atılmış şeklinde içeceğiz. Ve bunda emeği geçenleri hiç affetmeyeceğiz.

Adamlarin senelerdir yapamadigini son 2 senede basket branslarinda yaptik ya be... Helal Olsun.

Fenerbahçe'den Avrupa'da da kupa almak varmış. Şükürler olsun ki görme fırsatımız oldu. :)

Bir kez daha helal olsun takımımıza.

Bunlar iyice eziğe bağlamış raad olun, kupayı alırız demiştim , eski mesajlarıma da bakabilirsiniz. Allah'ım şükürler olsun. 100 numaranın twitlerine baktım da bir ara ciddi ciddi umutlandırıp öyle koymuşuz ahhahah İstedikleri kadar çırpınsınlar rekabet an itibariyle bitmiştir , finale çıktığımız için tırsanlara da selam olsun. şimdi Antu.com Cep Forumları girip tüm mesajları baştan sona okuyacağım ahahahahah keyfe gel. Forumdaki fenerliler bir şey yazdı mı yoksa her kötü sonuçta olduğu gibi kafeslerine mi dağıldılar :ka21::ka21::ka21:

Bu arada, Avrupa sampiyonluklari Türk hocalarla kazanilir. Bunu da hatirlatmis olalim.

Futbolda da Avrupa sampiyonlugu yeniden gelecekse, bu yine bir Türk hocayla olacaktir.

Baskana duyurulur:

Uefa kupasi: Fatih Terim

TB Dünya Sampiyonlugu: Sedat Incesu

Eurocup Sampiyonlugu: Okan Cevik

Euroleague Sampiyonlugu: Ekrem Memnun

Türk hocalara güvenmek lazim. O sampiyonluk ruhu onlarda var.

Geri
Üst Alt