ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

Ligde çok daha rahat şampiyon olmamız lazım. Bibryczka olmayacak. Matovic olmayacak.

Yine çirkefleşmiş,kadınların odasına saldırmış Aziz ve tayfası bunu Avrpu'da yapan Türkiye'de kendi evinde neler yapmaz,artık başkan ve tafyası kameralar önünden çekilip şu kızların bi kere olsun yanında olmalı,yıllardır playoflarda oynanan oyunları biliyoruz ve adamlar halen devam ediyor bknz Aziz Y. ve ekürileri Metro Arena tribünleri en önünde bilerek oturup hakemlerin her kararına itirraz ile hakem kararlarını değiştirtiyorlar,malesef Türkiye'de böyle şampiyon olunuyo aynısını başkandan bekliyorum yoksa playoflarda Keseratar,Biricik ve basketin bsini bilmeyen Özlem Yalman doğrar bizi.

bu rezil geçen sene matoviçle fowlesin arasinda 2 metre olmasina ragmen faul çalmişti. her hatasini anlarim ama o pozisyona faulü art niyetli biri çalardi. birde fowlesin steps olmayan sayisina steps vermişti.

fb 4 kupanın 3 ünü kaybetmişti şimdi biten maçta vakıfbank 2-0 dan maçı 3-2 çevirdi ve böylece fb 4 kupanın 4 ünüde kaybetmiş oldu:happy:

Sayin turk medyasindan acilen yeni bir rekor manseti bekliyorum :

BİR GÜNDE 4 FİNAL MAÇINA ÇIKIP 4'ÜNÜ DE KAYBEDEN İLK TÜRK TAKIMI FENERBAHÇE.

bu rezil geçen sene matoviçle fowlesin arasinda 2 metre olmasina ragmen faul çalmişti. her hatasini anlarim ama o pozisyona faulü art niyetli biri çalardi. birde fowlesin steps olmayan sayisina steps vermişti.

Bayan basketbolda bayan hakemimiz de var bakınız diye tbf tarafından ortaya sürülmüş basketten gram çakmayan şahsiyet işte.

maçı izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için:cool:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEtb2B79LjM[/media]

Bu maçın HD linki var mı ?

GS'mizin

erkeği de koysa kadını da koysa şu fenere kupa çıkıyo meydane....

ne erzurum ne gayseri önümüzü kesemez RUS engeli :DD:DD:DD

maçı izlemeyenler ve tekrar izlemek isteyenler için:cool:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HEtb2B79LjM[/media]

Allah razı olsun bro, tekrarı geçtim , tek gördüğüm basket Şebo'nun göbeğineeeeeeee bıraktığı üçlüklerin vine videolarıydı.Büyük sevaba girdin eyvallah.

Kaçan şampiyonlukta kendini avutanı çok gördüm de böylesini ilk defa görüyorum , öbürü de şapka çıkarmış:asd:

[attachment=9523:wdasda.png]

Ekli dosyalar

• wdasda.webp
    wdasda.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 200
Geri
Üst Alt