Serkan Çalışkan
Sarı Üye
- 16 Ocak 2013
- 910
- 0
- 266
Maçın tekrarı ntvsporda başladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalnız bu saatten sonra bu şubeye hakettiği değer verilmesi lazım adana maçlarında salon dolmalı,küçümseyen zihniyetler olacaktır ama yaptıkları iş gerçekten çok büyük
Sedat sende kebapçıymışsın haberimiz yokmuş vallahi![]()
Allah razı olsun bro, tekrarı geçtim , tek gördüğüm basket Şebo'nun göbeğineeeeeeee bıraktığı üçlüklerin vine videolarıydı.Büyük sevaba girdin eyvallah.
Kaçan şampiyonlukta kendini avutanı çok gördüm de böylesini ilk defa görüyorum , öbürü de şapka çıkarmış
Ekli dosyayı görüntüle 13584
Hakaret olarak algılayıp :, raporladım kardeşElli kere yazdım la bir de eski üyesin nasıl kaçırmışsın hayret
![]()
azize çok dokunmuş koymamız
hahahaha banane antalya maçından zaten şampiyonun belli olduğunu biliyoruz.bunların kafasını anlayamıyorum.sanırım üniversiteler de yeni bölüm açmaları gerek.bunları anlamanın formüllerini ezberlemem lazım
bunu bilseydim oynardım üzerine kaçmış gözümden![]()
tabi koyacak adam yıllardır futbolda ve diğer branşlarda kaybedip tek burada kazanarak varlığını sürdürüyordu. futbolda kaybetmelerinden daha çok koyar.
tabi koyacak adam yıllardır futbolda ve diğer branşlarda kaybedip tek burada kazanarak varlığını sürdürüyordu. futbolda kaybetmelerinden daha çok koyar.
kazansalar ne olacak anca şampiyonluk sayılarını 11-11 eşitlediler.toplam kupada da 33-30 üstünüz.yani kadın baskette gs daha iyi.ama fblileri kendilerini daha iyi sanıyor.nasıl bir kafa fblilerde anlamadım.