ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

sizin havanız ancak turgay demirlerin y.demirörenlerin fedarasyon başkanı olduğu azizin hakem odası bastığı yerde söker edirneden öteye geçtik mi aklınızı alıveririz ne olduğunuzu bile anlayamazsınız İTAAT EDECEKSİNİZ BÖYLE İŞTE

yalnız bu saatten sonra bu şubeye hakettiği değer verilmesi lazım adana maçlarında salon dolmalı,küçümseyen zihniyetler olacaktır ama yaptıkları iş gerçekten çok büyük

doğru şampiyonlar ligi şampiyonluğu ne demek.şu anda avrupanın en iyi takımı ♥GALATASARAY♥

Aziz Yıldırım sayemizde bir de Euroleague şampiyonluğu gördü :D

Allah razı olsun bro, tekrarı geçtim , tek gördüğüm basket Şebo'nun göbeğineeeeeeee bıraktığı üçlüklerin vine videolarıydı.Büyük sevaba girdin eyvallah.

Kaçan şampiyonlukta kendini avutanı çok gördüm de böylesini ilk defa görüyorum , öbürü de şapka çıkarmış:asd:

Ekli dosyayı görüntüle 13584

hahahaha banane antalya maçından zaten şampiyonun belli olduğunu biliyoruz.bunların kafasını anlayamıyorum.sanırım üniversiteler de yeni bölüm açmaları gerek.bunları anlamanın formüllerini ezberlemem lazım

Müthiş oynadığımız 3 periyodtan sonra sıkıntılı bir son çeyrek oynamamıza rağmen Şebnem'in attığı çok kritik üçlüklerle maçı kazanmayı başardı aslanlarımız.Umarım bu başarının ardından ligde de şampiyonluk gelir.Tebrikler bütün bayanlarımıza ve bu başarıda emeği geçen herkese.Futbolcular izlesin şu mücadeleyi de kendilerine biraz pay çıkarsınlar.

gsliler doğru fbyi fblileri sevmez ama bunun nedeni normal kızgınlık ve kindir.ama fblilerin gsyi gslileri sevmemesinin nedeni galatasarayın kazandığı başarıların içlerine oturmasıdır.bugün bunu birkez daha anladım.

1014330_10152411856782160_6982962350940224627_n.jpg

yok boyle bi surat

Aynen ya skoru bile zerre merak etmedim zaten bizim Rize maçından sonra şampiyon oldular diye yazmıştım ama bu angutlar dün biz yenilene kadar hala puan hesaplıyorlardı.10 puan öndeler 6 maç kalmış böyle tırsaklık görmedim :D

hahahaha banane antalya maçından zaten şampiyonun belli olduğunu biliyoruz.bunların kafasını anlayamıyorum.sanırım üniversiteler de yeni bölüm açmaları gerek.bunları anlamanın formüllerini ezberlemem lazım

bunu bilseydim oynardım üzerine kaçmış gözümden:D

Turistim kardeşim , yerlisi değilim :asd: ( durumu kurtaramadı)

tabi koyacak adam yıllardır futbolda ve diğer branşlarda kaybedip tek burada kazanarak varlığını sürdürüyordu. futbolda kaybetmelerinden daha çok koyar.

kazansalar ne olacak anca şampiyonluk sayılarını 11-11 eşitlediler.toplam kupada da 33-30 üstünüz.yani kadın baskette gs daha iyi.ama fblileri kendilerini daha iyi sanıyor.nasıl bir kafa fblilerde anlamadım.

kazansalar ne olacak anca şampiyonluk sayılarını 11-11 eşitlediler.toplam kupada da 33-30 üstünüz.yani kadın baskette gs daha iyi.ama fblileri kendilerini daha iyi sanıyor.nasıl bir kafa fblilerde anlamadım.

aynen öyle. 8 sene üst üste kazandılar. yıllarca bizden daha çok yatırım yaptılar. Ama biz gittik Cl kupası ellerinden aldık. Bundan sonra ne yapsalar boş. Sonsuza kadar bunun ezikliğiyle yaşayacaklar :)

AAFOTO_2068540_130420141812230000_R_SPO_20140413000000_aa-picture-20140413-2068540-high.jpg

FIBA Supercup maçı var mı beyler Eurocup şampiyonu ile??? El deymişken onuda götürelim müzeye... :)

#SarayınSultanları!

Geri
Üst Alt