Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.608
- 21
- 353
abi ezikmiyiz neyiz anlamadım vallahi, fenerliler haklı önemsiz bir maçtı sonuçta![]()
kupa dedigin nedir ki serkan,sadece külfet.önemli olan fenerin büyüklügünü anliyabilmek..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi ezikmiyiz neyiz anlamadım vallahi, fenerliler haklı önemsiz bir maçtı sonuçta![]()
hayri olsaydı sivaslı esprisini yapardı şimdi sana ama uğramıyor 10 gündür![]()
ulan bu ruslarda iyice çingeneymiş insan biraz konfeti atar,maytap felan yakar kupayı alırken![]()
istermisiniz şimdi yarı final serisinde kaski fbyi yensin.bence yenebilirler çünkü fb hem acayip moralsiz hem de takım oyunu oynamıyorlar tamamen kişisel performans bence kaski eleyebilir.
En güzel şeyde finalin fenerle olması ve onları yenerek kupayı almamıztarihte bir daha zor görülür sanırım bu durum
Taptap
onlar fenerden daha çok bozuldukadronda taurasi-parker-gruda-nolan gibi oyuncular var bizim 5 katımız belkide daha fazla harcama yap gel 3. ol
![]()
Bir bucuk saattir bekliyorum, yatmiyorum, karsilamayi gorum diye. Insallah GSTV gosterir...haberi varmi birinin?
eka kadrosu dağılır seneye, gruda ve parkeri alıp transferi kapatalım bone ayrılabilir bence
Bone genç ve iyi bir oyuncu bence kalmalı. Parker'a zehir etti yarı finali. Parker'dan ziyade bize Abd'li bir guard lazım bence. Moore ya da Elena Della Donne gibi. Ama Zellous'un da şu durumdan sonra gitmesini istemem açıkçası. zellous kaç yıldır Türkiye'de bilmiyorum belki ileride Türk de yapılabilir.
eka kadrosu dağılır seneye, gruda ve parkeri alıp transferi kapatalım bone ayrılabilir bence
Bone genç ve iyi bir oyuncu bence kalmalı. Parker'a zehir etti yarı finali. Parker'dan ziyade bize Abd'li bir guard lazım bence. Moore ya da Elena Della Donne gibi. Ama Zellous'un da şu durumdan sonra gitmesini istemem açıkçası. zellous kaç yıldır Türkiye'de bilmiyorum belki ileride Türk de yapılabilir.
4 olması lazım daha önce mersin ve beşiktaşta oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam
adamlar bu yıl 5 olan bütçeyi 3.5 yapacağız diyor sen parker ile gruda diyorsun renktaş bunların ikisi 3.5 eder zaten![]()