ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

istermisiniz şimdi yarı final serisinde kaski fbyi yensin.bence yenebilirler çünkü fb hem acayip moralsiz hem de takım oyunu oynamıyorlar tamamen kişisel performans bence kaski eleyebilir.

En güzel şeyde finalin fenerle olması ve onları yenerek kupayı almamız :D tarihte bir daha zor görülür sanırım bu durum

Taptap

Biz bu tür başarılara alışkın olduğumuzdan hem burada hem de benim arkadaş çevremde tam anlamıyla kavranamadı olayın büyüklüğü yani kimle konuşsam he ya iyi koyduk diyor ve başka konuya geçiyor ama tekrar ediyorum hakikaten UEFA kupasından büyük başarı bence. Girin antuya bakın , yaşam enerjilerini hüüüüüüüp diye içimize çektik.8 yıl üst üste şampiyon olan takımdan nefret ettirdik. Kaç yıl aradan sonra bugün artık resmen de şampiyon oldular ama hala bunun üzüntüsü ciğerlerini yakıyor. İşte bunlar hep pompa.

[attachment=9528:upload_2014-4-14_2-5-25.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-4-14_2-5-25.webp
    upload_2014-4-14_2-5-25.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 117
eka kadrosu dağılır seneye, gruda ve parkeri alıp transferi kapatalım bone ayrılabilir bence

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RwaXs0iiVF0[/media]

Böyle ayarı yersin işte azize efendi.

eka kadrosu dağılır seneye, gruda ve parkeri alıp transferi kapatalım bone ayrılabilir bence

Bone genç ve iyi bir oyuncu bence kalmalı. Parker'a zehir etti yarı finali. Parker'dan ziyade bize Abd'li bir guard lazım bence. Moore ya da Elena Della Donne gibi. Ama Zellous'un da şu durumdan sonra gitmesini istemem açıkçası. zellous kaç yıldır Türkiye'de bilmiyorum belki ileride Türk de yapılabilir.

Bütün antu kan ağlıyor çok fena bişey yaptık çook iki avrupa kupası var müzede aslansınız aslannnnn

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bone genç ve iyi bir oyuncu bence kalmalı. Parker'a zehir etti yarı finali. Parker'dan ziyade bize Abd'li bir guard lazım bence. Moore ya da Elena Della Donne gibi. Ama Zellous'un da şu durumdan sonra gitmesini istemem açıkçası. zellous kaç yıldır Türkiye'de bilmiyorum belki ileride Türk de yapılabilir.

4 olması lazım daha önce mersin ve beşiktaşta oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam

parker çok farklı bir oyuncu , bone'un savunması çok iyi ama bitiriciliği zayıf ,çok iyi olacak ileride daha tecbüresiz,maya moore keşke gelse valla süper olur,bu takımı bozmamak lazım ama güçlendirmekte gerekiyor nasıl olacak bakalım sene sonu

hepsi üzüntüden çökmüş.angut.comu ilk defa bu kadar çok okudum.

Geri
Üst Alt