ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

Sancho oynayamassa kupayı almak çok çok zor,kaderimiz Sancho'nun ellerinde-oynarsa böyle bi winnerı fbde tutucak uzun yok tek başına getirrir kupayı,oynaması için dua ediyorum.

Ortamın bu kadar gerildiği bir haftada kupa çok güzel olur,sezonun tesellisi olmaz belki fakat fenere karşı alınması prestij ve moral açısından önem arzediyor.

Polemik çıkaran ve bu konuyu kişisel meseleleriyle kirleten arkadaşlar konu dışında kaldılar.

Yabanci rotasyonumuz FB ye göre dar.. Maci kazanmamiz icin savasmanin yaninda her topun degerini bilerek oynamaliyiz ve skoru mümkün oldugunca fazla sayida oyuncuya yaymaliyiz..Momentumu sürekli elimizde tutup, 5 sayidan fazla geri düsmemek sart. Zira bayan basketbolunda erkeklerdeki gibi geri dönüs sansi pek olmuyor. Hele ki bu bir final.. Kazanmak zor ama imkansiz degil.

Şöyle bir gerçek var ki bu gece bu şube ya tarihinin en muhteşem gecesini yaşayacak ya da en kötü.. Malesef arası yok..

Günaydın şampiyon takımın taraftarları... (İnşallah)

Gece maç rüyalarıma girdi. İnşallah şampiyon olacağız.

Sabah uyandığımda direk bu maç aklıma geldi . Allahım şu aciz kullarını sevindir 1 gün yarabbim .

Kalp dayanmaz şu maça, dilerim ki Eka maçının tekrarını yaşatın bize sultanlar.

fenerbahçe finaldeki rakibinin ekaterinburg olacağını düşünerek maçlarını hep rölantide oynadı. Bizim de çok dar bir rotasyonumuz var. Hızlı ve tempolu başlayacak bir fenerbahçe'yi nasıl durdurabiliriz bilmiyorum.

fenerbahçe finaldeki rakibinin ekaterinburg olacağını düşünerek maçlarını hep rölantide oynadı. Bizim de çok dar bir rotasyonumuz var. Hızlı ve tempolu başlayacak bir fenerbahçe'yi nasıl durdurabiliriz bilmiyorum.

Ekrem Hocanın farkı da burada ortaya çıkıyor işte. Oyuncuları zihinsel olarak çok iyi hazırlıyor. Onlar da bu özveriyle ister istemez kendilerini zorluyorlar. Her giren oyuncu bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt