ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

37-53 Ekaterinburg fena :D :D

37-62 ahahahahahaahhahaa :D :D

Biz daha cok hakediyoruz ve bu sampiyonluga daha cok ihtiyacimiz var, mac sonu sevinen taraf olmayi cok istiyorum.

Tapatalk

Alba Torrens: “Yüreğimizi Ortaya Koyacağız

UMMC Ekaretinburg ile oynanan yarı final maçında rakip potaya 7’si üçlükten olmak üzere tam 29 sayı bırakıp takımın finale kalmasında önemli rol oynayan Alba Torrens, final maçı için konuştu.

Ekaterinburg karşısında takım olarak büyük bir iş çıkardıklarını dile getiren İspanyol yıldız,

“Şimdi finaldeyiz. Fenerbahçe bizi, biz onları çok iyi tanıyoruz. Çok ciddi ve konsantre oynamaya çalışacağız. Şimdiye kadar yaptığımız en iyi iş olan savunmamızı yine uygulamaya çalışacağız. Kazanmayı çok istiyoruz. Yüreğimizi ortaya koyacağımızı söyleyebilirim. Kalpten oynayacağız, savaşacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

ifadelerini kullandı.

jwsbasketball.org

3.lük Maçı: Tango Bourges 60-80 UMMC Ekaterinburg

1.

2.

3. UMMC Ekaterinburg

4. Tango Bourges

Finalin heyecanina kapilip hata yapmamaliyiz.

Bence Ekaterinburg macina "kaybedecegimiz birsey yok" moduyla ciktik ve en iyi oyunumuzu sergiledik.

Bugün ,acin öneminden ve rakipten dolayi kontrolü kaybedebiliriz. Buna dikkat etmeliyiz.

Biz rahat olursak ve iyi oynarsak fark atariz Fenerbahce´ye. Biz gercekten onlardan iyi takimiz ya.

Tek korkum "final heyecani", tecrübesizlik.

NTVSpor'da Euroleague Woman Özel programı başladı.

Ekrem Memnun: Sancho´yla konustum. Su anda deniyoruz. Bakacaz

Ekrem Memnun;

Bu maç bizim için çok önemli,tarihi bir fırsat,her zaman böyle Euroleague finalleri oynanmıyor,bunu hiç bir şekilde bırakmak istemiyoruz,bütün oyuncular ile zaten toplantı yaptık,konuştuk,kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız,kazanmaktan başka hiçbir şey düşünmüyoruz..

Ne olursa olsun maçın başlarında geriye düşsek bile bu fark 2-3'ün üstünde olmamalı.

Süper Final maçında bu kadar heyecanlanmadım.

Allah'ım güldür yüzümüzü...

Geri
Üst Alt