ELW 13/14 Yarı Final | UMMC Ekaterinburg 70-77 Galatasaray Odeabank | M.S | 11 Nisan

maçı izledim,maçın başından sonuna kadar üstündük...helal olsun ama kupanın alınması gerek artık

fb bourges e yenilir mi sizce?bence yenilebilir çünkü fb takım oyunu oynamıyor bireysel performas ile oynuyorlar

Şube kapanmıyor ! Daha kazanacak çooooook kupa var !

Bk8t6FzCYAA6Mje.jpg:large

TARİH YAZAN SPORCULARIMIZA…

Kadınlar Avrupa Ligi yarı final maçında, ev sahibi Ekaterinburg takımını 77-70 yenerek finale yükselen ve tarih yazan takımımızın koçu Ekrem Memnun’u ve son saniyeye kadar savaşan basketbolcularımızı yürekten kutluyorum.

Kupa-1’de ilk kez finale kalarak, yalnızca Galatasaray taraftarlarına değil, tüm Türkiye’ye büyük sevinç ve gurur yaşatan Kadın Basketbol takımımıza Pazar günkü finalde gönülden başarılar diliyorum.

Bir kez daha görüldü ki, “Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray!”

Ünal Aysal

Galatasaray Kulübü Başkanı

Şubeyi kapamak değil aksine seneye bütün kupaları kaldıracak oyuncu takviyesi yapılmalı bu kızlar herşeyi hak ediyo, GALATASARAY adını en iyi şekilde temsil ettiler bu sezon finalde kupayı kazanırız ya da kaybederiz önemli değil ancak bu takıma seneye takviye yapılsın.

TARİH YAZAN SPORCULARIMIZA…

Kadınlar Avrupa Ligi yarı final maçında, ev sahibi Ekaterinburg takımını 77-70 yenerek finale yükselen ve tarih yazan takımımızın koçu Ekrem Memnun’u ve son saniyeye kadar savaşan basketbolcularımızı yürekten kutluyorum.

Kupa-1’de ilk kez finale kalarak, yalnızca Galatasaray taraftarlarına değil, tüm Türkiye’ye büyük sevinç ve gurur yaşatan Kadın Basketbol takımımıza Pazar günkü finalde gönülden başarılar diliyorum.

Bir kez daha görüldü ki, “Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray!”

Ünal Aysal

Galatasaray Kulübü Başkanı

Bir zahmet artık yönetim ve başkan Rusya'ya gidip takımımıza moral vermeliler . Hatta prim de dağıtmalı özel olarak . Ve mümkünse Türkiyede hiçbir işe yaramayan ultrAslan grubu da bu maça gitmeli .

Müthiş bir taraftar desteği bekliyorum pazar günü, buraya kadar gelmişken bu kupayı fener'e ya da diğer takıma yar etmememiz lazım, he kaybedersek sonuna kadar alkışlarım.

Kiz takimini ve bayan basketbolunu 0ek tanimiyor ve takip etmiyorum.

Ama rakibimiz hakkinda yapilan yorumlar beni umutsuzluga sevk etmisti.

Simdi alinan sonucu gorunce cok sasirdim.

Helal olsun kizlara.

Umarim final de de ayni basariyi sergileriz.

Geri
Üst Alt