ELW 13/14 Yarı Final | UMMC Ekaterinburg 70-77 Galatasaray Odeabank | M.S | 11 Nisan

Bugün verilen mücadele sadece finale çıkma mücadelesi değil, şubenin kapanmaması için verilen mücadeleydi. Eğer buna rağmen şube kapanır ya da küçülürse bunun vebalinin altındna kimse kalkamaz.

Ünal başkan ucak kaldırıp tribünleri doldursun.

O arkadaş cimbombom diye bağırıyordu maç sonunda.

Helal olsun avrupa'da bir özlem var takımlarımıza, bu arkadaşımızda gayet içten gelen duygularla davranmış

F8'de bu gününe kadar takımı yalnız bırakan Galatasaray futbol kulübü yöneticilerinin finalde de aynı totemi yapmasını bekliyoruz!

Basketbol sevsem de pek takip eden birisi değilim ama Ekaterinburg'u yenmenin normal veya olağan birşey olmadığının da farkındayım. Tebrikler kızlar, tebrikler Ekrem hoca. Türk finali olsun, finalde şikecileri şutlayalım, kazanan hem Türk basketbolu olsun Allah'ın izniyle hem de Galatasaray'ım.

Bir de kızların 4 aydır maaşlarının ödenmediği söyleniyor. Bu doğruysa bir daha helal olsun.

Maçta farkettim ben de bu arkadaşı. Sırf onun hatrına Fener'in finale gelmesini istiyorum. :)

Peki diğer 25 milyon ezik , GS kompleksi olan , mal , şerefsiz topluluğunu ne yapacaksın renkdaş ? Her yendiğimizde hakem , komplo , paralel , şike gibi söylemler söyleyen , başkanından taraftarına kadar bir gram şerefi olmayan topluluğu ne yapacaksın ? Hem ayrıca adam Galatasaray yendi diye değil belki de finalde Ekatarinburg ile oynamayacağız diye seviniyordur kim bilir ..

2 takımda leş rahat almamız lazım kupayı.

Neyse maçı kapatalım izlenecek bir tarafı yok. Fenerle oynuyoruz büyük ihtimal.

Yazık Ceyhun Yıldızoğlu ile heba edilen senelere . Ceyhun yerine Ekrem memnun olsaydı o dönemlerde şu an bir ekoldük bayan basketbolda .

Hiç yorulmadan finale çıkacak yine bunlar ya.

TARİH YAZAN SPORCULARIMIZA…

Kadınlar Avrupa Ligi yarı final maçında, ev sahibi Ekaterinburg takımını 77-70 yenerek finale yükselen ve tarih yazan takımımızın koçu Ekrem Memnun’u ve son saniyeye kadar savaşan basketbolcularımızı yürekten kutluyorum.

Kupa-1’de ilk kez finale kalarak, yalnızca Galatasaray taraftarlarına değil, tüm Türkiye’ye büyük sevinç ve gurur yaşatan Kadın Basketbol takımımıza Pazar günkü finalde gönülden başarılar diliyorum.

Bir kez daha görüldü ki, “Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray!”

Ünal Aysal

Galatasaray Kulübü Başkanı

Kişisel görüşüm Erkek basket haricindeki tüm şubelerde amatöre dönülmesi yönündedir , bugünkü zafere sevinsemde klübümüze gerek ülke gereksede uluslararası sportif - gayri sportif koşulların getirdiği şartlara uyum sağlanması yolunda görüşümü korumaktayım ,,

Fakat bir taraftar olarak Sayın Başkanımızdan bu kutlamanın ötesinde birşeyler bekliyorum bu saatten sonra asli göreviniz en azından bu şubede küçülme değil tam tersi büyüme olmalı bunu yaparkende futbol için gerekli ulusal-uluslararası tüm koşullarada uyum sağlamanızı bekliyorum ,

gerek klübümüzün gereksede başkanın kişisel gücü bunu sağlayabilir diye düşünüyorum ,

Başkanlık makamı bunu gerektirir bence .

Peki diğer 25 milyon ezik , GS kompleksi olan , mal , şerefsiz topluluğunu ne yapacaksın renkdaş ? Her yendiğimizde hakem , komplo , paralel , şike gibi söylemler söyleyen , başkanından taraftarına kadar bir gram şerefi olmayan topluluğu ne yapacaksın ? Hem ayrıca adam Galatasaray yendi diye değil belki de finalde Ekatarinburg ile oynamayacağız diye seviniyordur kim bilir ..

Sizin nasıl çevreleriniz var bilmiyorum ama benim çevremde Galatasaray-Fenerbahçe üzerinden sidik yarıştıracak , ciddi ciddi kavgaya tutuşacak insanlar yok. O videodaki abimiz de maç boyu destekledi bizim takımı. Ara ara gösterdiler onu. O senin dediğinin antudaki beyinsizler beni ırgalamaz. Sen de onların seviyesine düşme lütfen.

Geri
Üst Alt