Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Nöbette sabah akşam isteyen kimdi
Bi anlatsın kimdir necidir
Bi anlatsın kimdir necidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seve seve verecek, fransada soygun yapmadan geri dönmeyecezMarsilya niye veriyor onu anlamadim
Adam fildişi asıllı fransız.Ulan yinemi Arap bıkmadık Arap kazigindan
Giden yoktur ki henüz bir geri dönüş olsun ahbSeve seve verecek, fransada soygun yapmadan geri dönmeyecez
Jakobs fildişi li değil miAdam fildişi asıllı fransız.
Zorunlu opsiyondur.Niye kiralıyorlar ki oyuncuyu orasını da anlamadım?
Zerbi begenmiyor bunuMarsilya niye veriyor onu anlamadim
Jakobs senegal asilli hocamJakobs fildişi li değil mi
Pekala ama neden direkt değil? Yani satış sebepleri mecburi mi illa yolları ayırmak mı istiyorlar?Zorunlu opsiyondur.
Kanat da oynayabiliyorBu eleman direkt 9 numaraymis ,Okan Hoca ne istediğini biliyormu acaba
Belki hoca oyuncuda 9.5 oynayacak özelliği görüyordur. İcardi'de net 9 idi ama Osimhen'in yanında çok iyi kullanıyorduk.Bu eleman direkt 9 numaraymis ,Okan Hoca ne istediğini biliyormu acaba
Donelere bakılırsa bu iş olmaz yani, mantıklı zemini yok ki - Westham'dan daha fazla koparmak için adımız geçmiş galiba25m euro degeri var
22 yasinda
9 gibi gozukmekte
anlamadim bu transferi
Marsilyas 25m euro verip almis
Zerbi mali begenmiyorsa tarihin en iyi topcusu felan olabilir ileride zerbi o kadar boş herifZerbi begenmiyor bunu
Osimhen için tam bir partner olurBu eleman direkt 9 numaraymis ,Okan Hoca ne istediğini biliyormu acaba