Tier 2 Elye Wahi İçin Galatasaray Devrede

Hocanin tanimina da uyuyor icardi den daha atik kanat vs de oynayabilecek olmasi ile

Bana kalırsa adımız kullanılarak PL ekiplerine daha tuzluya satmak istiyorlar.
Bu da bir ihtimal ama Mika, Gouri gibi isimlere gitmişken bu isme de gitmiş olmamız sürpriz olmaz. PL'den ilgilenen West Ham diyorlar onlarda -100 milyonda o yüzden onlarda direk bonservisiyle alırlar mı sanmıyorum. İsmi geçenler arasında bu oyuncu daha 9 no ama İcardi gibi de kullanabiliriz ama benim ismi geçenler arasında net gelsin diyemeyeceğim bir isim ama Fransa pazarındayız herhalde. Guessand(kanatlarda da oynamış ama bence asıl mevkisi 9), Emegha(net 9), Kroupi(2. lig olduğu için belki biraz soru işareti ile bakıyor olabilirler) bu isimlerde yazılırsa şaşırmam.

ali yigit in sıkaut ettigi 1 topcu heralde

bosuna umitlenmeyin gelmez

Çok düşük ihtimaldir ya, PL farklı bir olay hele genç isen. O sebeple ben pek heyecanlanmadım. Ama güzel işler peşinde koşuyoruz o belli. Bakalım başarabilecek miyiz.
Bu tarz isimlere gitmek iyidir. O olmaz bu olmaz en kötü Kroupi olur, Guessand olur veya başka bu tarz bir isim olur. 30 yaş üstlülerdense daha iyi tercihler. Kış transferi çok zor ama her an her şey değişebilir.

Bence forvet ve kanat oynayabilen birini arıyoruz biz ayrıca para varsa neden kiralık teklif ediyoruz ki o kısımda inandırıcı gelmedi
Zorunlu opsiyondur ödemeye gelecek sezondan başlamak için yada farklı bir plan vardır. Belki böyle ilk teklifi yapıp karşı taraf direk bonservis derse daha uyguna bitirebilmek eli hemen açmamak için olabilir. Transferde teklifleri yaparken neye göre yapıyoruz bilmiyoruz ki.

Geri
Üst Alt