Tier 2 Elye Wahi İçin Galatasaray Devrede

Marsilya niye veriyor onu anlamadim
Ayaklarını yorgana göre uzatmadılar hepsi hayvan gibi borçlandı yayıncı kuruluş bunlara kazık attı.
Gelir gider durumlarını düzeltmelerigerekiyor her an lyonun durumuna düşebilir kulüpler. Büyük bir darboğaz içine girdiler.

Psg buradan bir atılım daha yapar 20 sene daha diğer kulüpler şampiyon olamazlar

Bu da Gouri gibi 2 sene evvel ucuyordu Fransa liginde.

Ligue 1'de 19 gol atmisti Montpellier formasiyla. 30 milyon euroya Lens'e transfer oldu, oradan da bu gectigimiz yaz ayni paraya Marsilya'ya gitti.

Suan 25 verene birakacakmis Marsilya diye haberler dolasiyor. Galiba orada tutmadi ama bu onu kotu oyuncu yapmaz. Gol sezgisi yuksek bir oyuncudur.
Bu iş bayağı ponzi'ye doğru gitmekte.
En son birine o 25 saplanacak gibi.

Bu çocuk gelirse at kanat olarak yatırır yatırır gider.

Barış gibi fizikli ve daha tekniği gibi duruyor. Çabukluğu da var. Muhtemelen karar alması iyi değil çok ondan hatalı tercihler yapıyordur.

Ama onu da yapmasa zaten 60 milyon Euro eder o özellikler.

aklı varsa Pl'ye gider

Transfermarkt piyasa değeri 15-25 milyon arası her topçuya teklif yapıyoruz herhalde

Derhal gelsin

İki sene önce dehşet oyuncuydu ve hala genç

Maliyeti mühim tabii €15m+€5m gibi bir teklife okeyim

Bu herif bizim için nerede olumsuz gelişme varsa bulup çıkarıyor

okulda böyle uyuz jurnalci tipler olurdu ya

tipi tam o ya ne eksik ne fazla hepsi aynen bu tip olurdu

birinin burnunu kırmıştım babası beni okula şikayet etmişti
babadan alıyorlar bu huyu herhal

Seviye düşüyor,

3 hafta sonra pandev galatasaray'da tadında bir transf. açıklanır.

Bu çocuk gelirse at kanat olarak yatırır yatırır gider.

Barış gibi fizikli ve daha tekniği gibi duruyor. Çabukluğu da var. Muhtemelen karar alması iyi değil çok ondan hatalı tercihler yapıyordur.

Ama onu da yapmasa zaten 60 milyon Euro eder o özellikler.

Sallamak serbest mi?

oo dün açıldı di mi transfer...

başlasın emojili yalan rüzgarı

uğraşacak varsa Yalan rüzgarı dizi açılışına muhabirleri ekleyerek AI videosu olabilir

Marsilyada yedek.Ne zaman seyretsem nasıl bu kadar para verdiler buna diyorum..
Israrla daha ne forveti arıyoruz.
Bu yönetim ve okan buruk doğru transfer dönemi geçirsin dişimi kırarım..

Geçtiğimiz yaz Marsilya 25 mio € bonservis verip 5 yıllık kontrat yapmış 2029'a kadar. Kadrosunda kaliteli santrafor da olmadığı için Wahi'den çıkması zor görünüyor yerine daha iyisini bulamayacaklarsa. Bana pek olası bir transfer gibi görünmedi. Topçu da Fransa alt yaş milli takım kategorilerinde oynamış sadece.

Kiralık kulübede oturmayı da istemez başımıza bela olabilir.

Geri
Üst Alt