Emeklerinizden Dolayı Teşekkür Ederim!

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
27. haftalar sonunda, Fenerbahçe kalan 7 hafta da, 3 galibiyet alsa şampiyon oluyor. 4 defa mağlubiyet yaşama hakkı var. Neredeyse 24. hafta itibariyle şampiyonluğunu garantiledi, Türk futbol tarihinde ilk defa böyle erkenden şampiyonluk ilan eden başka takım yoktu, yanılmıyorsam.

Sevgili Aysal;

8957.jpg

Takımı her sene şampiyon yapacaksın diye birşey yok, bunu herkes biliyor. Ancak; 6+0+4/5+0+3 gibi bizzat Galatasaray'ın önünü kesmek için yapılan, Fatih Terim'in elinden sinsice alınmasına göz yumup bu oyun ve operasyonlara göz yumduğun için ve yine bu sebeple Fenerbahçe'nin şampiyon olmasına katkı sağladığın için, Yıldırım Demirören gibi bir adam için ''gidecek'' ifadesi kullanıp birşey yapamadığın için, ''kulüpler birliği'' adı altında tamamen Fenerbahçe'nin dediği yapılan bir oluşuma ağırlığını koyamadığın teşekkür ederim.

Sayın Terim;

11+fatih-terim-mutlu-happy-g%C3%BCler-y%C3%BCzl%C3%BC-fatih-hoca-galatasaray-teknik-direkt%C3%B6r%C3%BC-fenerbah%C3%A7e-derbi-sonucu-fotograflar%C4%B1-%C5%9Fampiyon-hd-photo-gs-fb-%C5%9F%C3%BCkr%C3%BC-sara%C3%A7o%C4%9Flu-kad%C4%B1k%C3%B6y-stad%C4%B1-2011-2012-Sezonu-%C5%9Eampiyonu-GALATASARAY-ma%C3%A7-g%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCleri-.jpg

Emeklerin ve katkıların tartışılmaz, o kısımı geçiyoruz; 2013 yaz transfer döneminde yerli oyuncu almadığın için, hatta transfer bile yaptırmadığın için, Chedjou gibi vasat bir futbolcuyu takıma kazandırdığın için, bir sezon önce sana 12 maç ceza veren Yıldırım Demirören ile koşa koşa gidip görüştüğün için, Galatasaray'ın menfaatlerini bir kenara itip, Yıldırım Demirören'i tercih ettiğin için teşekkür ederim.

Sevgili Mancini;

fft104mm2640783.jpg

Bu kadro benim değil dedin, 9 tane futbolcu aldırdın, kendi takımını yaratmaya çalıştın ''adam haklı'' dedik. Her maç Burak ve Selçuk ısrarın için, her maç kanatsız ilk 11 ile başladığın için, her maç farklı 11 ile başladığın için, aldığın oyuncuların neredeyse hiç birini oynatmadığın için, maç berabere giderken atak oynamamız gerektiği yerde takımı defansa çektiğin için, uzatma dakikalarında sürenin aleyhimize işlemesine rağmen 1-2 oyuncu değiştirdiğin için, tam 11; evet yazıyla onbir adet beraberlik aldığın için, her puan kaybında bir bahanenin arkasına sığındığın için, her maç sonu ''çeker giderim'' restin için, her maç Burak'ı kanat, Sneijder'i kanat oynattığın için, son haftalarda Drogba'yı keserek sözde göz dağı verip Umut ve Burak ikilisinden medet umduğun için çok teşekkür ederim.

Sevgili Selçuk;

140320141623569577912_2.jpg

İlk sezon yaptığın katkılar tartışılmaz, bunlar geçiyorum hemen. Burak geldiğinden beri, ayağına gelen her topu Burak'a atmak zorunda hissettiğin için, maç içinde 1.5 sezondur ruh gibi dolaştığın için, küstüm oynamıyorum moduna çabuk girdiğin için, Sneijder vb... yabancı futbolculara inatla pas atmadığın için, hala Fatih Terim edebiyatı yaptığın için, takım kaptanlığının ilk görevi olan takımı birleştirmek ve ruh olarak ayakta tutma görevini harika yaptığın (!) için çok teşekkür ederim.

Sevgili Burak;

burak-yilmaz1-640.jpg

Attığın goller, gol krallığın bunları biliyoruz ama gelelim konumuza. 2013/2014 sezonunda direk maç sonucuna etkileyecek en az 10 maçta net gol kaçırdığın için, Mancini'den kaynaklı bile olsa sürekli ruh gibi ceza sahası dışında sağ kanatta boş boş beklediğin için, her maç kesin bir mutlak gol pozisyonuna girip gol kaçırdığın için, komple bu sezon her maç takımı 10 kişi oynattığın için ve atamadığın goller sayesinde Fenerbahçe'yle aramızda ki 13 puan fark için teşekkür ederim.

Bizde sana tesekkür ediyoruz adminim bu güzel yazı için.

Zikredilen isimlerin arasına Terim'i ekleyip ona da teşekkür etmek lazım ayrıca.

Bu sezon teşekkür(!) edecek kişi şahısı bunun 5 katı futbol takımında emre başgan çok eksik yazmışsın belki başaktör diye bunları yazdın ama yetmez yarısı bile değil

Muhtemelen bunların 2 si seneye olmayacak. Eger fener macı kaybedilirse en az 3 u olmayacak.

Paratoru atlamışsın sene başı Türk transferi yaptırmayan

Güzel bir yazı. Katılmamak elde değil.

★★★SⅢ Tapatalk★★★

Selçuk ve Burak'ı hedef tahtasına oturtup diğerlerinden ayırıp hedef göstermek yersiz bu oyuncular ne kadar suçluysa diğerleri de o kadar suçludur bir tek Melo'yu ve Muslera'yı ayırırım ben

Ünal Aysal eğer bizi şampiyon yapamıyorsa derhal istifa etmelidir!

Çok güzel bir yazı. Mal mal totem yapıyorum diye emre gelsin diye başlık açmaktansa böyle şeylere ihtiyaç var.

Kendi adıma teşekkür ediyorum ve katılıyorum yorumlarınıza.

İçerik konusunda tartışırız fakat ana fikir olarak hemfikirim eline sağlık ,

biz 2012 yazında ektiklerimizi şimdi biçiyoruz , geçen sene büyük aldatmaca oldu ...

anladığım kadarıyla bireysel olarak değil site yönetiminin de görüşleri alınarak açılmış bir başlık , ben de her birine katıldığımı ekleyip forumca katılımın sağlanarak bu eleştirinin Klüp yönetimi ve bahsi geçen şahıslara da bireysel olarak ulaştırılması gerektiğini düşünüyorum.

Medeni olan anlar kendileri hakkında yazılan ve konuşulanları.

Paratoru atlamışsın sene başı Türk transferi yaptırmayan

Her ne kadar dün yazımı okumadan okumadım ama haksızsındır diyerek seni kaale alma gereği duymuyorum desende kişisel olarak kimse ile kötü olmak istemediğim için söylemek istiyorum.

Dikkate, kaale alır almazsın size kalmış ama İmparator veya parator, kebapçı diyerek iyi, kötü yönde hiç kimseye lakap takmaya gerek yok.

Antu da, orada burada var, burada yok diye gurur duyan biri olarak son 1 senedir bunları her gördüğümde sinirleniyorum.

10-15 gündür beceremediği trollük işini de yapmaya çalışarak belki göze sokarsam vazgeçilir diyerek Burak Yılmaz'a Qrall, Telles'e de gönderilsin derhal benzeri şeyler yazdım.

Ve anında sert çıkan, gereksiz diyen bile gördüm.

Bu bile aynı hassasiyetin karşınızda ki ile aynı düşünmediğimiz insanlara gösterilmesi gerektiğinin bir kanıtıdır diyor ve susuyorum.

Dünden beri açılan bir yığın saçma sapan başlıktan sonra nihayet aklı başında ve mantıklı bir konuya temas edilmiş. Bizde teşekkür ediyoruz.

@Emre Saykal görüşlerine çoğunlukla katılmak ile beraber kendimce daha derin sebepleri de sıralayarak katkıda bulunmak isterim.

Birincisi Ünal Aysal ile ilgili dediklerinden daha önemli sebepler de bence kesinlikle mevcut.

Bunlar

1.Daha gelirken İnan Kıraç Bey'in reklamını yapma gereği duyması( ör: Ünal Aysal 100 Milyon Dolar ile geliyor)

2.Basında beni göremeyeceksiniz dedikten sonra sürekli demeçleri ile gündeme gelmesi (İbrahim Seten, Rasim Ozan gibi hazzetmediğim isimlere yakınlığı)

3.O kadar başarı ve başarıya bağlı gelire rağmen artan borçlar( Ekonomi üzerine master yapan arkadaşım bile 2-3 yıl daha bu tablo devam ederse sıkıntı büyük olur diyor-ekonomiden anlamam pek ama onu referans alacak kadar güvenirim ona:)

4. 2 sene gayet başarılı giden yönetimi bozma gereği duyması

5. Terim ile anlaşamadığını görsek de ,hoş olmayacak şekilde göndermesi ve sezon sonunu beklememesi veya MAYIS BAŞINDA GÖNDERMEMESİ ( Dürüst olsa şampiyon yaptı, ama aramız iyi değil, bundan sonra başarı şansımız yok bu düzende, gerildik yeni hoca ile devam edeceğiz dese ELİM KOPANA KADAR ALKIŞLAR SAHİP ÇIKARDIM ÜNAL AYSALA)

Fatih Terim

1. O da ÜNAL AYSAL GİBİ G.SARAY TARAFTARINI KANDIRDI. İLİŞKİMİZ İYİ DEĞİL, ANLAŞAMIYORUZ, KALMAK İSTERİM AMA BU ŞEKİLDE DEVAM EDİP ZARAR VERECEĞİME DÜZELMEZSE GÖNDERİLİRSEM herkes anlayış göstermeli.

2. TFF ile anlaşma imzalarken , YILDIRIM DEMİRÖREN İÇİN DEĞİL MİLLİ TAKIM için buraya geldim. G.Saray taraftarından da anlayış bekliyorum. (İMA ETTİ AMA YETMEZ, YD İLE GÜLEREK POZ VERMEMELİYDİ, İÇİM ACIDI, İÇİMİZ ACIDI)

3. TRANSFER konusunda sana katılmıyorum. Her istediğini almaz hiç bir yönetim hiç bir TD'nin. İsteyip istemediğini de bilmiyoruz HANGİ YERLİ OYUNCUYU.

SELÇUK VE BURAK'A DA TEK BAŞINA SUÇ BULMAK YANLIŞ, Onu ima etmek istediysen katılmıyorum.

Ama şu doğru Bburak bu sezona gerek yanlış mevki gerekse gol kaçırması nedeni ile bu takıma oyun olarak zarar vermiştir. Sorumlusu da büyük ölçüde MANCİNİ.

Selçuk'ta saha içinde Burak'a imtiyaz sağlamak için pas tercih hataları, bu sezon tavan yapan doymuş hali ile zarar vermiştir. Ama örgüt, yerli çetesi tarzı ise katılamayacağım.

SON OLARAK MANCİNİ TAKTİK, MENTAL OLARAK DA BU KULÜBE BENCE FAYDALI OLMASININ ZOR OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR.

Yine birşeyler anlattın da okumadım katılmıyorum yine

Yüzüme senin fikirlerine katılmıyorum, sana karşı antipatim var diye açık açık söylemek yerine okumamanın imkansız olduğu mesajlarıma okumadım yazmaya devam et, bravo.

Yazık. Her şeye kayıtsız kalan ülkemin kayıtsız kalan vatandaşlarından birisin demek sende. Sözüm bu kadar.

Antipatim falan yok.Bir kaç kez okudum sonra giden zamanım için pişman oldum artık görünce pas geçiyorum.

Herkese tesekkur edelim bari. Neyse.. (elbette katiliyoruz genel olarak)

Geri
Üst Alt