Emre Delibalta
Sarı Üye
- 4 Nisan 2011
- 105
- 0
- 976
Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de
Emenike için 9 milyon € bonservis bedeli, çok.
Emenike için 9 milyon € bonservis bedeli, çok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten size karşı kimse oynamasın. Rahat rahat şampiyon olun. Ne haddine diğer takımların size karşı oynaması.
Tipik fenerli zihniyeti. Türk futbolunu geriye götürdünüz bu leş düşünce yapınızdan dolayı.
Daha ağır konuşmak isterim şu düşünce yapından dolayı. Ama değmezsiniz.
Sağolasın Ozan.
Maç satmadı ki adam, oynamadı sadece. Oynayıp maç satmış olsa yanlış elbet, veya bize karşı oynamayıp Trabzon'a karşı oynaması da yanlış olurdu. Her iki takıma karşı da oynamamasının doğu olduğunu düşünüyorum.
Geçen yılı düşünsek. Beşiktaş ne kadar umursadı Bursa maçında şampiyonluğu etkileyecek miyim diye. Aksine memnuniyet duymamışlar mıdır? Yalan mı? Ne derece doğru bilmiyorum ama Sivok'un açıklamalarını gördünüz mü?
Trabzonspor karsisinda oynayamamasi da sizin yüzünüzden. Hatta Yücel Ildiz maçtan sonra Emenike'yi birdaha kadroya almayacagini söylemisti. Herseye bir bahane bulup bize küfrettirme simdi. Ha bu arada Guiza La Liga gol krali oldu diye bonservsini savunuyordun, simdi de bank Asya gol krali Emenike'nin 9 milyonluk bonservisini savun. Biz içimizden küfrederek hikayelerini dinlemeye haziriz.
Fenerbahçe'nin bulunduğu konum ile Beşiktaş'ın bulunduğu konum?
Siz bu şampiyonluğu sindirebilirsiniz. Ama ya sindiremeyenler?
![]()
Emenike transferi 1 günde bitti. Öncesiyle alaka kurmak yanlış. Gerçekten sakat olduğu için oynamadığına inanıyorum.
Emenike'nin oynamamasına kızıyorsunuz. Sezon sonu, takımının bir iddiası yok. Neden kendini riske edip oynasın. Beşiktaş'ta yabancılar son haftalara kalmazken kim ayıpladı bunu. O da şike miydi size göre?
Ben var olan üzerinden giderim. O yabancısız Beşiktaş netice de gitti Antep'le berabere kaldı. Bursa ile husumeti va. İki takım taraftarlarının ortalığı yangın yerine çevirdiği bir meseleden bahsediyoruz.
Geçen sene her şey sizin elinizdeydi. Beşiktaş'la olayın ne ilgisi var ? Kazansanız şampiyondunuz. Maç sonrası Beşiktaş diye bağıran Fenerlileri tüm Türkiye gördü şimdi adamlara sallıyorsunuz
Bize de aynı şeyleri söyleyip ima ettiniz. Bizde çıktık topumuzu oynadık Bursa ile berabere kaldık. Hatta adamları elimizden kaçırdık.
O yüzden biraz önce de dediğim gibi kıyasların yanlış. Bu olayların sonucuna bakmak lazım. Verdiğin örnekler bu örnekle örtüşmediği gibi hava da kalıyor.
Benim indimde Fenerbahçe kendi formasına ihanet eden bir adamı renklerinie bağlamıştır. Kendisine karşı oynamayan bir ahlaksızlık abidesine şampiyonluk primi bağlamıştır.
Amma velâkin bu adamın karakter yapısı ortada yarın bir gün bir benzerini Fenerbahçe'ye yaptığında bu adama nasıl laf edeceksiniz merak ediyorum.
Misal olmaz ya Şampiyonlar liginde iyi bir yere geldiniz ve yine olmaz ya Emenike'de eşleştiğiniz rakip ile anlaştı. Sonra aynı senaryoyu ustalıkla oynadı ve Fenerbahçe elendi o durumda haleti ruhiyeniz ne olur pek merak ediyorum![]()
Eğer transferi kesinleşmiş bir adam varsa, gideceği takıma karşı oynamaması kabul edilebilir. Üstelik Trabzon'a karşı da oynamayarak adaleti sağlamış da oldu. Yani bize karşı kimse oynamasın demiyorum. Bütün bu dediklerimi Emenike'nin oynamamasının sakatlığıyla ilgisi olmadığı varsayımı üzerine söyledim. Aksi takdirde zaten bir sorun yok. Holosko Beşiktaş'a karşı oynamadı, çünkü sonraki sene o takımda olacaktı. Emenike'deki durumun farkı nedir. Holosko kiralıktı demeyin, sonuçta yıl İBB formasına hizmet ediyor.
Futboldan , etik işlerden 1 gram haberin yok.
Mantığa bak Trabzona karşı oynamamış eee bizede karşı oynamadı adelet sağlandı.
1- Trabzona karşı sakat olduğu için oynamadı.
2- Size karşı zevkine oynamadı
Dünyanın hiçbir ülkesinde, rakip takımın oyuncusunu maç öncesi aklını çelip seni transfer edeceğiz bize karşı oynama denmez. Başımızda fener yandaşı olmayan federasyon ve basın olmasaydı, şuan fenerbahçe kulübü şikeden dolayı inceleme altında olması lazımdı.
Sen SSS de 50 gol pozisyona gir. Altipastan gölü atama. Timsah yürüyüsü yap. Ondan sonrada b.k. Besiktasa at.
Size geçen sene de bu sene de birşey diyemem. İkisinde de ortalama futbolunuzdan daha kötü oynamadınız.
Geçen sene herşey bizim elimizdeyse bu sene de Trabzon'un elindeydi. Eses'i yenselerdi şampiyon olacaktılar. 1. takım kazanırsa şampiyon oluyor diye 2. konumdaki takımın maçı önemsiz mi sayılıyor? Ben bu mantığa karşıyım. Herkes ne olursa olsun elinden geleni yapmalı. Hiçbir iddiası kalmayan bir takım bile tribüne ve TV'de maç izleyen insanlara saygı duyup elinden geleni yapmalı. Eğer Emenike hiçbir sakatlık durumu olmamasına rağmen oynamamışsa bence yanlış. Ama bu yanlış şikeyle kıyaslanabilecek birşey değil. İki takıma da oynamıyor çünkü. Ama benim dikkat çekmek istediğim nokta buradaki çoğunluğun benzer olayların sadece bizimle ilgili olanı eleştirmesi. Geçen yılki örnekle bu yılkinin farkı nedir onu da anlamadım.
Bence senin verdiğin örnek benzemiyor. Emenike bize ihanet etmiş olur verdiğin örnekte. Ama burada Karabük'ü bağlayan hiçbirşey yok. Hem Trabzon'a hem de bize karşı oynamadı.
Bize karşı sakat olmayan adam Trabzona karşı nasıl maç oynamadan sakatlanıyor![]()
Atın şu kuşları
Şimdi küfür edeceğim şuna.
Atın şu kuşları
Şimdi küfür edeceğim şuna.