Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de

Bize karşı sakat olmayan adam Trabzona karşı nasıl maç oynamadan sakatlanıyor :D

Mantığa bakar mısın !

Size oynamayıp Trabzonspor'a oynasaydı daha büyük şerefsizlik yapmış olurdu. Daha çok medyada yankı bulurdu.

Ayrıca siz zaten öndesiniz, size çelme takmadık dan sonra Trabzona oynamış oynamamış ne farkı var ?

yorumları okudum gerçekten şaşırdım emenike çok iyi bir oyuncu bizim maçta serveti ne hale düşürdüğünü unuttunuz heralde bjk maçında toramanı fb maçında yobo yu maymun etti sırf rakibe gitti diye küçümsümek komik. nijerya milli takımınada çağrılmış demekki iyi oyuncuki çağırmışlar. seneye özellikle cl de çok dikkat çekecektir. biz alsaydık sevinirdim ama bize dragba geleceği için gerek yok. ama fiyat konusunda haklısınız 5 6 olsa neysede 9 nedir ya karabük iyi kazıklamış cidden.

Hepsi geniş alan dikkat edersen.Fenerdeyken o geniş alanların yarısını bile bulamayacak bu adam.

Emenike'nin bonservisi 7 milyon € beyler, 9 değil. 4 yıl içinde herhangi bir takıma satılırsa 2 milyon € verilcek de, satılamayacağı için sorun yok. 7 de fazla da, yanlış bilgiyi gidereyim dedim sadece.

Yalnız farkettiyseniz şu 2 gün içinde Emenike'nin fiyatının 7 milyon euro olduğu benimsenmiş durumda. İlk açıklandığında 9 deniyordu, şimdi ise 7 olduğu kamuoyuna benimsetilmiş, herkesin içi rahat.

Gelin görün ki yıllık 2 milyon euro alan Selçuk İnan(34 maç oynasa 500 bin euro daha alıyor)'ın ücreti KAP'a bildirilmesine karşın her geçen saat artıyor. RESMİ açıklamayı görenler bile zırtapoz Hürriyet'in yaptığı 21 milyon euro skandalına inanmaya devam ediyor ve bu şekilde yansıtılmaya devam ediliyor.

Emenike'nin bonservisi 7 milyon € beyler, 9 değil. 4 yıl içinde herhangi bir takıma satılırsa 2 milyon € verilcek de, satılamayacağı için sorun yok. 7 de fazla da, yanlış bilgiyi gidereyim dedim sadece.

senin icin klavye delikanlisi diyorlarmis, dogru mudur?

7 fazla diyl bence ibrahim bu bir kupondur CL nde tutarsa 20 mil eu ya okutursun...

Fenerbahçe nerde bi adamı 20 milyon euro'ya satmış yahu, daha geçen sene 14 milyon euroluk Guizayı 3 milyona kakalamaya çalışmıştınız da kimse almamıştı.

Yalnız farkettiyseniz şu 2 gün içinde Emenike'nin fiyatının 7 milyon euro olduğu benimsenmiş durumda. İlk açıklandığında 9 deniyordu, şimdi ise 7 olduğu kamuoyuna benimsetilmiş, herkesin içi rahat.

Gelin görün ki yıllık 2 milyon euro alan Selçuk İnan(34 maç oynasa 500 bin euro daha alıyor)'ın ücreti KAP'a bildirilmesine karşın her geçen saat artıyor. RESMİ açıklamayı görenler bile zırtapoz Hürriyet'in yaptığı 21 milyon euro skandalına inanmaya devam ediyor ve bu şekilde yansıtılmaya devam ediliyor.

7 milyon euro demiyoki kimse adamin ücreti 9 milyon euro sözlesme süresi icinde satilirsa 2 mil euro ayriyeten alicak karabuk hepsi bu..

bence 7+2 yalan. ntvspor attı bu yalanı ortaya. ligtv muhabiri 9 diyince karabük başkanı evet dedi. alex nobre ye bile baya gol attırmıştı diye hatırlıyorum emenike yede attırabilir. geçen sene 14 tane atmış zaten baya bir maçtada oynamamıştı önemli bir rakam bence siz de ilk onbir oynarsa 20 yi bulur bence.

20 milyon euroya taksimde saat satan bütün zencileri okutamazsın. adamlardaki fantaziye bak.

Bu sene kurulacak kadro ile Fener'den daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Eğer İnler gelirse fark yaratırız

Fenerbahçe nerde bi adamı 20 milyon euro'ya satmış yahu, daha geçen sene 14 milyon euroluk Guizayı 3 milyona kakalamaya çalışmıştınız da kimse almamıştı.

Zamanında Baliç'i Real'e satmışlardı...

Türkiye'de 20 Milyon Euro edecek adam yakında gelecek (İnler) Başka kimse yok. Emenike belki 12-13 eder ama, gitmeden 2-3 hafta önce sakatlanır, şike falan yapar, fiyatı düşer

fener maçında oynamamakla zaten fenerli oldu 9 milyon etmeyebilir ama iyi oyuncu yerden yerede vurmanın manası yok niang malum sürekli sakatlandığı için yaşıda ilerliyor baya forma şansı bulabilir genç semih %100 ayrılır güizayla gökhan ünalıda takasta kullanırlar artık

Takımların ve futbolcuların her zaman elinden geleni yapması gerektiği fikrime katılıyor musun? Renkler farketmeksizin, kim yaparsa yapsın eleştiriyor musun?

Emenike olayı şöyle de olmuş olabilir. Emenike sakatlığından dolayı oynayamadı veya hafif sakatlığı vardı da riske etmek istemedi kendini. Bu olay üzerine de dedikodu çıkmaması için Trabzon maçında da oynatılmadı. Yani Trabzon maçında oynatılmaması bize karşı oynamamasının etik dışı birşey olduğu anlamına gelmez.

Bizim nasıl oyuncumuzu koruma içgüdüsüyle yaklaştığımızı düşünüyorsan tersi sizin için de geçerli olmaz mı? Biz savunmaya meyilliysek siz de eleştirmeye meyilli değil misiniz?

Buradaki çoğu insandan daha objektif olduğuma eminim. Her zaman işine gelen şeylere inanan ve onu savunan taraftar profiline de karşıyım.

İyi olan bir şeyi niye eleştirmeye meyilli olalım Mustafa :) Mesela Alex'i , Niangı, Gökhan Gönülü ziyadesiyle beğeniyorum. Yani kalkıp onları eleştirme meylim yok. Yanlış olan bir meselenin eleştirisini yapıyoruz burada.

Sana göre yanlış olmayabilir. Ama bana göre bu mesele ziyadesiyle can sıkıcı bir mesele. Sen şu anda faraziyeler üzerinden hareket ediyorsun ve şöyle olmuş olabilir, böyle olmuş olabilir diyorsun. Ben de buna karşın diyorum ki: İldiz açıklamayı yaptı. Arkasından da gerekeni yaptı. Emenike bilerek ve isteyerek oynayabilecek vaziyetteyken ki bunun için kulüp doktorlarının da olur verdiğini biliyoruz. Maça çıkmadı. Hocasını, yönetimini, taraftarını karşısına aldı. Ve maça çıkmayarak kafalarda büyük soru işaretleri yaratılmasına sebep oldu.

Bu tarz futbolcular hangi takımın formasını giyerse giysin, hangi camianın içinde bulunursa bulunsun benim indim de Türk futbolu içinde yer almaması gereken adamlardır. Ben bu sözleri Emenike Fenerbahçe'ye transfer olduğu için söylüyor değilim ki. Karabükte kalsa, onu geç bize gelmiş olsa aynı şekilde bu adamın yaptığı şeyi ve omurgasızlığını aynen söylerdim.

Tekrar altını çiziyorum: Bu tarz adamları hiç bir takımda görmek istemem. Benim garibime giden sizin böyle bir adamı içinize sindirebilmeye meyilli olmanız.

Neyse daha önce de söylediğim gibi aynı tarz bir olaydan dolayı canınızı yaktığında ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

Geri
Üst Alt