Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike Fenerbahçe'de

Böyle bir kazık yok. 9 milyon euro nedir yahu? Bir de adam yedekte oturacak. :D

fbye yakışacak bi transfer

bu düpedüz şikedir.karabük şike parasını bu yolla aldı kimsede şimdi kanıtlayamayacak.

Yuzyilin kazigi bu Fener cidden adam olmaz :) .

Çok fazla vermişler...

Verdikleri para beni ilgilendirmez. Zaten verdikleri parayı bu yıl çıkardılar bile. Ama Emenike o kadar da büyütülecek bir oyuncu değil. Fenerbahçe yabancı statüsünün bir tanesin boş bir adamla doldurdu diyebiliriz.

Emenike geLecek sezon Afrika kupasına giderse ki gidicek büyük ihtimaLLe ve Nijerya üst turLara kadar hatta finaLe kadar gidebiLir adam rahat 1,5-2 ay oLmayacak. Bu tarzda bir adam aLacağına, zaten geLecek sezon direk ŞL e katıLıyorsun, git Avrupa nın orta ve üst düzey takımLarından adam gibi goLcü aL. YanLış poLitika.

Sanırım sırada Korcan var. Ona da 5 Milyon Euro verirler..

Fiyati kesinlikle cok yüksek.

Ama katki saglarmi? Bence saglar.

Iyi futbolcu mu? Iyi futbolcu.

Verdikleri para beni ilgilendirmez. Zaten verdikleri parayı bu yıl çıkardılar bile. Ama Emenike o kadar da büyütülecek bir oyuncu değil. Fenerbahçe yabancı statüsünün bir tanesin boş bir adamla doldurdu diyebiliriz.

şşşiiiiitttttt.na yıposun sen ya uyandıracaksın kerizleri bırak sevinsin salaklar ben onları lig başlayınca görücem guiza 2 yi aldılar.

Tam fbye göre bir oyuncu :) Güzel para vermişler anlaşılan Emenike fb maçında oynamaması için kulübüne verilecek parada bu bonservisin içinde :)

Yıldırım Demirören ve Beşiktaş yönetimi için tüm söylediklerimi geri alıyorum, dalga geçtiğim Beşiktaşlı arkadaşlardan da özür diliyorum. Böyle kazık görmedim ben hayatımda, Tabata'yı bile unutturur bu transfer. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.

zaten fener karabük maçından önce belli olmuştu bu transfer

Sporx'den geliyor :

"9 milyon az bile. Ayni kalitedeki adami Avrupa'dan almaya kalsan en az 17-18 milyon euroyu bulurdu."

Tabii Guiza gibi adama 17 milyon veren keriz bir kulüp Emenike gibi adama 20 de verirdi.

31 yaşındaki adam 9 milyon euro!!! o paraya ne golcüler alınırdı beee

Geri
Üst Alt