Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de

Mantıksız bir neden, Taurasi'nin Fenerbahçe'nin verdiği 1.1 milyon doları reddedip 600 bin dolara Galatasaray'a imza atmasını Galatasaray'ın büyüklüğüne bağlarsaydın haklılık payın olurdu ama Selçuk'un yerinde ben olsam 2.75 Galatasaray, 2 Fenerbahçe verse hiç düşünmeden Fenerbahçe'yi tercih ederdim.

selcugun yerinde sen yoksun ama ;)

ayrica bu transfer emenike'nin oynamamasini da acikliyor, gerci bulent ataman soylemisti de neyse.

belgelenmis oldu.

Bence Emenike'nin her iki maçta da oynamamış olması en doğru karardı. Transfer olduğu takımla şampiyonlar ligi oynamak varken neden gol atıp takımını şampiyonluktan, kendini şampiyonlar liginde oynamaktan mahrum etsin ki? Doğru olanı iki maçta da oynamamaktı bence.

Ya da sizden nefret edilmesi bir sebep olabilir mi?

Olamaz.

Bence Emenike'nin her iki maçta da oynamamış olması en doğru karardı. Transfer olduğu takımla şampiyonlar ligi oynamak varken neden gol atıp takımını şampiyonluktan, kendini şampiyonlar liginde oynamaktan mahrum etsin ki? Doğru olanı iki maçta da oynamamaktı bence.

Olamaz.

Doğru, siz size yetersiniz. Unutmayın, " Hayatta öyle değerler vardır ki, bazı şeyleri para ile satın alamazsınız. "

selcugun yerinde sen yoksun ama ;)

Söylediğimi anlamamışsın o zaman, tercüme edeyim. :)

Diyorum ki Selçuk eğer Galatasaray taraftarıysa, Fenerbahçe'nin 2.75M € teklifini reddedip 2M € karşılığı Galatasaray'a gitmişse taraftarı olduğu takıma gitmek için olabilir. Bahsettiğim durum benim söz konusu olsa, ben de Fenerbahçe taraftarı olduğum için hiç düşünmeden Fenerbahçe'yi seçerdim.

Olabilir. Hatta kesin ondandir!

Yok, olamaz.

İstisnası olsa da, futbolcular taraftar gibi bakmıyorlar. Futbolcu karar verirken kendi çıkarını düşünüyor.

Ben Selçuk İnan'ın duyguları ile hareket ettiğini düşünüyorum. "Avrupa'da oynamayı, 1-2 Milyon Euro'ya falan tercih etti." sözleri tamamen gerçek dışıdır. En yakında örnek olarak Selçuk İnan'ı alamadıysanız, bunda suçu izlediğiniz politikalara bağlayın. Bkz. Emenike transferi, işin içinden nasıl çıkacaksınız çok merak ediyorum. Korcan'da gelecek mi bakalım.

Doğru, siz size yetersiniz. Unutmayın, " Hayatta öyle değerler vardır ki, bazı şeyleri para ile satın alamazsınız. "

Profesyonel futbolcu bunlar, para için mesleklerini icra ediyorlar. Taraftarlığı öne çıkmamışsa fazla para verende oynarlar. 2 şekilde açıklıyorum daha azına Galatasaray'a gitmesini, ya Fatih Terim etkisi, ya iyi bir Galatasaraylı olması. Başka mantıklı neden göremiyorum.

Biz Kiralık verdigmiz oyuncunun bize attıgı golle 2 puan kaybettik Fenerbahceyle adı anılan oyuncu maca sakatım bahanesiyle cıkmıyor!

Senol günes

Saha icinde ve saha dısındaki yogun emeginden dolayı tebrik ederim rakibimizi

Senol günes

h111baskan.jpg

Mactan sonra acıklama yapmıstı sözde ulan senin Allah bir dedigin tartısılır sıfata bak kıcı ayrı bası ayrı oynuyo herifin:D satılmıslar

Profesyonel futbolcu bunlar, para için mesleklerini icra ediyorlar. Taraftarlığı öne çıkmamışsa fazla para verende oynarlar. 2 şekilde açıklıyorum daha azına Galatasaray'a gitmesini, ya Fatih Terim etkisi, ya iyi bir Galatasaraylı olması. Başka mantıklı neden göremiyorum.

STSL eşşek liginde oynamaya gelmedi heralde. Adam Fatih Terim, yeni bir oluşuma güvendi, Arda'da yakın arkadaşı iknayla geldi. Galatasaray her sene böyle olacak değil, Selçuk'da biliyor seneye şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın olacağını. Yani Sırf Fenerbahçe CL'ye gidiyor, her oyuncu Fenerbahçe'ye gider düşüncesi saçma. Fenerbahçe'nin rezil olmayacağını sen de bilmiyorsun, bende. Hiç birşeyin garantisi yok.

Antu patentli olduğun çok belli. Onlarda futbolcu gelmeden över över, başka takıma gidince " Zaten bu kötü futbolcu, bize yararı olmazdı. " derler. Sende gerçekleri görmekten kaçınanlardansın, Ntvspor'un devamlı izleyicilerindensin sanırım. Güzel kandırıyorlar..

9 milyon €, başka söze gerek yok.

Fenerbahçeli arkadaşların, Selçuk hakkında çıkan 21 milyon €'luk haberin yorumunu merak ediyorum ...

Küçük bir not düşeyim : Yanlış haber almışlar diyecekseniz o zaman şu soruya da cevap isterim ; Siz gazeteci olsanız, size Selçuk yıllık 5 milyon 5 yılda 21 milyon € alacak gibi salak saçması bir haber gelse bunu doğru diye yayınlar mısınız ?

Adamlar şikeye kılıf bulmuş bile yahu.İki maçtada oynamaması doğru diyor. :)

STSL eşşek liginde oynamaya gelmedi heralde. Adam Fatih Terim, yeni bir oluşuma güvendi, Arda'da yakın arkadaşı iknayla geldi. Galatasaray her sene böyle olacak değil, Selçuk'da biliyor seneye şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın olacağını. Yani Sırf Fenerbahçe CL'ye gidiyor, her oyuncu Fenerbahçe'ye gider düşüncesi saçma. Fenerbahçe'nin rezil olmayacağını sen de bilmiyorsun, bende. Hiç birşeyin garantisi yok.

Selçuk çocukluğunda Fenerbahçe taraftarı olsaydı aynı sözleşme teklifleri karşısında tercihi ne olurdu sence? Yine Fatih Terim var, Arda var mı derdi?

Şu adamlar yüzünden Türkiye'den yerli oyuncu alınmıyor yahu. Diğer Anadolu kulüpleri görüyor bu fiyatları; ''Emenike 9 milyonsa, Sercan 15 milyon euro'' diyor. Haliyle adamlar ederinden daha fazla istiyor. 9 milyona Emenike'den çok daha kalite bir forvet alınırdı. Yedek olacak bir de.

Selçuk çocukluğunda Fenerbahçe taraftarı olsaydı aynı sözleşme teklifleri karşısında tercihi ne olurdu sence? Yine Fatih Terim var, Arda var mı derdi?

O kadar olaydan sonra Fenerbahçeliliğini dondurur, Avrupa'ya giderdi.

Geri
Üst Alt