Emenike resmen Fenerbahçe'de

Cevap: Emenike resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçeli arkadaşların, Selçuk hakkında çıkan 21 milyon €'luk haberin yorumunu merak ediyorum ...

Küçük bir not düşeyim : Yanlış haber almışlar diyecekseniz o zaman şu soruya da cevap isterim ; Siz gazeteci olsanız, size Selçuk yıllık 5 milyon 5 yılda 21 milyon € alacak gibi salak saçması bir haber gelse bunu doğru diye yayınlar mısınız ?

Hepsi aynı anadan degiller ama yine azizin cocukları anlatabildimmi kalemleri satılık sözde adamlıklarıda

Şenol Güneş:'' Paraya karşı yetenek ve emeğin savaşını verdik.''

Selçuk iyi bir Galatasaray'lı.Bu zaten biliniyor.Arda'da burda.Fatih Terim gibi bir efsane takım'ın başına geçti.Sevgilisi'de İstanbul'da yaşıyormuş.E bütün bunlar birleşince bize gelmesi son derece normal.Hayırlı olsun bize.:)

Yalniz Karabük bile 9 milyon aliyorsa, ac gözlü Kayserispor ve Antepspor neler ister neler bir oyuncu icin :D.

O kadar olaydan sonra Fenerbahçeliliğini dondurur, Avrupa'ya giderdi.

Teklif olursa giderdi, olmazsa? :)

Antu patentli olduğun çok belli. Onlarda futbolcu gelmeden över över, başka takıma gidince " Zaten bu kötü futbolcu, bize yararı olmazdı. " derler. Sende gerçekleri görmekten kaçınanlardansın, Ntvspor'un devamlı izleyicilerindensin sanırım. Güzel kandırıyorlar..

Ne alakası var? Hayırlısı olsun dedim, daha ne diyeyim? Görmekten kaçtığım gerçekler neler izah eder misin?

9 m euro !! lan ibo eminike adam öldürmüş, kefaletle serbest bırakılmış gibi olmuş bu :D

Teklif olursa giderdi, olmazsa? :)

Ne alakası var? Hayırlısı olsun dedim, daha ne diyeyim? Görmekten kaçtığım gerçekler neler izah eder misin?[/QUOTE]

Bu konunun başından sonuna kadar okumanı tavsiye ederim. Yine anlamazsan, yapabileceğım bir şey yok.

Avrupa'dan teklif olmazsa Trabzonspor'da kalırdı. Yalnız Trabzonspor değil de, Manisaspor'da oynasaydı, işte o zaman gelebilirdi.

Fenerbahçeli arkadaşların, Selçuk hakkında çıkan 21 milyon €'luk haberin yorumunu merak ediyorum ...

Küçük bir not düşeyim : Yanlış haber almışlar diyecekseniz o zaman şu soruya da cevap isterim ; Siz gazeteci olsanız, size Selçuk yıllık 5 milyon 5 yılda 21 milyon € alacak gibi salak saçması bir haber gelse bunu doğru diye yayınlar mısınız ?

Bu tür mitleri her takım taraftarı doğru kabul ediyor genelde. Sizler de Stoch için açıklanan, hatta Chelsea'nin kendi sitesinde de yazılan 5.5M € bonservis ve 1.5M € senelik ücretin doğru olduğuna inanmıyorsunuz, 2 katı olduğunu söylüyorsunuz mesela. Sadece Fenerbahçelilerin bu tür şeylere prim verdiğini söylersen olmaz, samimi olmazsın. her takım taraftarı doğru olmasını istediğini doğru kabul ediyor, fark yok aramızda.

Bence doğru resmi açıklanan rakamdır, resmi rakamın doğru olmadığını sağlam kaynaktan biliyorsam, Guti ve Quaresma'nın 5M € imza parası gibi, o zaman laf söyleyebilirim. Selçuk'a ödenecek ücret hakkında sağlam kaynaktan bilgim olmadığı için 2M € açıklamasını doğru kabul ediyorum.

Hem yaptıkları şikeyi kendileri tescilliyolar hem de gelip burda yorum yazabiliyolar.Ar damarları çatlamış arkadaş bunların

Bence Emenike'nin her iki maçta da oynamamış olması en doğru karardı. Transfer olduğu takımla şampiyonlar ligi oynamak varken neden gol atıp takımını şampiyonluktan, kendini şampiyonlar liginde oynamaktan mahrum etsin ki? Doğru olanı iki maçta da oynamamaktı bence.

Yahu İbrahim nasıl doğru olanı o oluyor. Ligin son maçına kadar bu adam Karabükspor'un sözleşmeli futbolcusu değil miydi ?

Ekmeğini oradan kazanmıyor muydu ? Hizmet etmesi gereken forma o değil miydi ?

İş tamamen bir yanlışlar silsilesine dönüyor ve sen buna adamın yaptığı doğru diyorsun. Kaldı ki Trabzon maçında kendi iradesi harici oynatılmadı. Yapmış olduğu şeyin cezasını kestiler.

İş dönüyor dolaşıyor burada kafa yapısına geliyor. Avrupa liglerinde ne oyuncular gördük adamların transferi garanti bitmiş ama kalkıp canlarını dişine takıp mücadele ediyorlar.

Biz böyle omurgasız hareketlere prim verdikçe, hak verdikçe, bu ligin sürüngenlerle dolmasına ve her yere yayılmasına müsamaha göstermiş oluruz.

Dolaylı da olsa size şampiyonluğu getiren adam Gabriç Trabzon'un sözleşmeli futbolcusuydu. Bu ülke Gabric gibileri değil, Emenike gibileri alkışladığı müddetçe de bizden hiç bir halt olmaz.

Bu arada yaş hanen ileri gitmiş :) Yaşlanıyorsun :) Doğum gününde kutlu olsun :)

Emenike transferi 1 günde bitti. Öncesiyle alaka kurmak yanlış. Gerçekten sakat olduğu için oynamadığına inanıyorum.

Emenike'nin oynamamasına kızıyorsunuz. Sezon sonu, takımının bir iddiası yok. Neden kendini riske edip oynasın. Beşiktaş'ta yabancılar son haftalara kalmazken kim ayıpladı bunu. O da şike miydi size göre?

Emenike transferi 1 günde bitti. Öncesiyle alaka kurmak yanlış. Gerçekten sakat olduğu için oynamadığına inanıyorum.

Emenike'nin oynamamasına kızıyorsunuz. Sezon sonu, takımının bir iddiası yok. Neden kendini riske edip oynasın. Beşiktaş'ta yabancılar son haftalara kalmazken kim ayıpladı bunu. O da şike miydi size göre?

Yahu bazen hakikaten akıllara zar verecek benzetmeler yapıyorsunuz :) Teşbihte mübalağa vardır ama sizinkisi mügalatanın dibine vurmaktan başka bir şey değil.

Beşiktaş'la Karabük'ün durumu bir mi ? Biri şampiyonluk adayıyla oynuyor. Tüm gözler iki takımın maçında. Kaldı ki bildiğim kadarıyla Beşiktaş'ın yabancılarından çoğu cezalıydı :)

Adamın yaptığı ahlaksızlığı savunmak için bu kadar takla atmanıza gerek yok Mustafa :)

Komik.Kendiniz bile inanmıyorsunuz şuna.Kazandığınız şampiyonluğun nekadar haksızca olduğunuda biliyorsunuz.Ama tek amaç Galatasaray'ı geçmekibu yolda herşey mübah.

Zaten size karşı kimse oynamasın. Rahat rahat şampiyon olun. Ne haddine diğer takımların size karşı oynaması.

Tipik fenerli zihniyeti. Türk futbolunu geriye götürdünüz bu leş düşünce yapınızdan dolayı.

Daha ağır konuşmak isterim şu düşünce yapından dolayı. Ama değmezsiniz.

Yahu İbrahim nasıl doğru olanı o oluyor. Ligin son maçına kadar bu adam Karabükspor'un sözleşmeli futbolcusu değil miydi ?

Ekmeğini oradan kazanmıyor muydu ? Hizmet etmesi gereken forma o değil miydi ?

İş tamamen bir yanlışlar silsilesine dönüyor ve sen buna adamın yaptığı doğru diyorsun. Kaldı ki Trabzon maçında kendi iradesi harici oynatılmadı. Yapmış olduğu şeyin cezasını kestiler.

İş dönüyor dolaşıyor burada kafa yapısına geliyor. Avrupa liglerinde ne oyuncular gördük adamların transferi garanti bitmiş ama kalkıp canlarını dişine takıp mücadele ediyorlar.

Biz böyle omurgasız hareketlere prim verdikçe, hak verdikçe, bu ligin sürüngenlerle dolmasına ve her yere yayılmasına müsamaha göstermiş oluruz.

Dolaylı da olsa size şampiyonluğu getiren adam Gabriç Trabzon'un sözleşmeli futbolcusuydu. Bu ülke Gabric gibileri değil, Emenike gibileri alkışladığı müddetçe de bizden hiç bir halt olmaz.

Bu arada yaş hanen ileri gitmiş :) Yaşlanıyorsun :) Doğum gününde kutlu olsun :)

Sağolasın Ozan. :)

Maç satmadı ki adam, oynamadı sadece. Oynayıp maç satmış olsa yanlış elbet, veya bize karşı oynamayıp Trabzon'a karşı oynaması da yanlış olurdu. Her iki takıma karşı da oynamamasının doğu olduğunu düşünüyorum.

Fenerbahçe'nin bulunduğu konum ile Beşiktaş'ın bulunduğu konum?

Siz bu şampiyonluğu sindirebilirsiniz. Ama ya sindiremeyenler?

aziz_yildirim_sampiyonlugu_boyle_kutladi.jpg

Yahu bazen hakikaten akıllara zar verecek benzetmeler yapıyorsunuz :) Teşbihte mübalağa vardır ama sizinkisi mügalatanın dibine vurmaktan başka bir şey değil.

Beşiktaş'la Karabük'ün durumu bir mi ? Biri şampiyonluk adayıyla oynuyor. Tüm gözler iki takımın maçında. Kaldı ki bildiğim kadarıyla Beşiktaş'ın yabancılarından çoğu cezalıydı :)

Adamın yaptığı ahlaksızlığı savunmak için bu kadar takla atmanıza gerek yok Mustafa :)

Geçen yılı düşünsek. Beşiktaş ne kadar umursadı Bursa maçında şampiyonluğu etkileyecek miyim diye. Aksine memnuniyet duymamışlar mıdır? Yalan mı? Ne derece doğru bilmiyorum ama Sivok'un açıklamalarını gördünüz mü?

"Galatasaray" forumunda bunları görmek ve okumak istemiyorum .

fenerli arkadaşlarımızın yorumlarını öğrenmek isteseydik gider herhangi bir taraftar forumuna üye olurduk

Geri
Üst Alt