Emenike Spartak Moskova'da

Cevap: Emenike Spartak Moskova'da

arkadaşlar bilmeden mi konuşuyorsunuz anlamıyorum. Biz değilmiydik bu emenike 9Milyon euro ya satıldığında dalga geçen. Bu adam bu kadar etmez diyen. Hem ***** 9 a değil 7 ye aldı 2 milyonda satarken verecekti yani 9 a mal oldu şu durumda 1 milyon kardalar. Ben inanmıyorum 10 a sattıklarına yani şu ortamda bu adamı 10 u bırak 5 e satmak bile başarıdır bence.

yanlis bilgi, 9 milyon euroya aldilar 18 tane 500 bin euroluk senet yapildi, satis parasinin da yuzde 20 si karabuge gidecekti. ilk mesajinda yanlis bilgi, takip edecegim seni kanki

arkadaşlar bilmeden mi konuşuyorsunuz anlamıyorum. Biz değilmiydik bu emenike 9Milyon euro ya satıldığında dalga geçen. Bu adam bu kadar etmez diyen. Hem ***** 9 a değil 7 ye aldı 2 milyonda satarken verecekti yani 9 a mal oldu şu durumda 1 milyon kardalar. Ben inanmıyorum 10 a sattıklarına yani şu ortamda bu adamı 10 u bırak 5 e satmak bile başarıdır bence.

he bizde inaniyoruz :)

lubeayar.jpg

neyin başarısı la ???:oküme düşyolar.elden çıkardılar yüzde 20si karabuke gidiyo. yani 1 milyon avro zarardalar :o

inanmam ben.bu iste birseyler dönüyor kesin

ertansuzgun Ertan

Bugünkü Yunanistan'da düşürülen 2 takım sonrası Federasyon üzerindeki baskı daha da artmıştır. Özellikle UEFA baskısı göz ardı edilemiyor.

1 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

ertansuzgun Ertan

Şike var mıdır sorusuna ''Malasef verilere göre Şike yapıldığı açık'' cevabı almış bulunmaktayım...

2 dakika önce

Ertan

ertansuzgun Ertan

Delillerde F.Bahçe'yi küme düşürecek kanıtlar bile mevcut. Etik Kurulu'ndakiler incelenen dosyalar sonrasında biraz şaşkınlığa düştüler.

3 dakika önce

Ertan

ertansuzgun Ertan

Etik Kurulu'nun incelediği delillerde fotoğraf, telefon görüşmeleri ve para transferleri gibi somut ve ''gerçek'' veriler mevcut...

5 dakika önce

Naber Suzy nasılsın ?

:asd:

ertansuzgun Ertan

Bugünkü Yunanistan'da düşürülen 2 takım sonrası Federasyon üzerindeki baskı daha da artmıştır. Özellikle UEFA baskısı göz ardı edilemiyor.

1 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

ertansuzgun Ertan

Şike var mıdır sorusuna ''Malasef verilere göre Şike yapıldığı açık'' cevabı almış bulunmaktayım...

2 dakika önce

Ertan

ertansuzgun Ertan

Delillerde F.Bahçe'yi küme düşürecek kanıtlar bile mevcut. Etik Kurulu'ndakiler incelenen dosyalar sonrasında biraz şaşkınlığa düştüler.

3 dakika önce

Ertan

ertansuzgun Ertan

Etik Kurulu'nun incelediği delillerde fotoğraf, telefon görüşmeleri ve para transferleri gibi somut ve ''gerçek'' veriler mevcut...

5 dakika önce

neka güzel neka güzel :2aloh1:

ulan nasıl satıyorlar yaaa

bir oyuncu bir transfer sezonunda hani 2 klüp ile anlaşma yapamıyordu

Emenike serbest mi bırakıldı yoksa tutuksuz mu yargılanıyor?

emenike iyi adamdı rusyada başarılı olur

Geri
Üst Alt