emenike'ye yapılanların şerefsizlik olması

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Guiza bir, Emenike iki... Daha 5-6 sene önce koca adami aglattilar. Üzüldüm gercekten, nasil bukadar insanlik disi davranilir kafama gitmiyor. Bu bir oyun sonucta, bu kadar mi insanlarin piskolijileri üzerine oynanir... Normalde böyle olaylara gülerim rakibe olunca, ama bir raddeden sonra olay ciddiye biniyor artik. Sosyal medyada, küfürler, irkciliklar... Yeter artik arkadas ya, yemisim futbolunuzu, yaziktir, günahtir, zülümdür...

noldu, maci izlemiyorum o bakimdan.

Taraftar var taraftarcik var m insan var insancık var..

emenike guizayi aratmiyor ama yani :)
tepkiler normal bence. bizde yaptik cok.
emenike ama formayi cikartmasi asil is ahlaki varmi bu futbolcunun sorgulanmasi gerekiyor. adam adam olsa milli takimdan atilmazdi zaten

Katılmıyorum , taraftar haklıdır olaya empati yapıp birde fener taraftarının gözünden bakmak gerek ,
sanal ortamdaki küfür ve ırkçılığa tabiki karşıyım ama ıslık yuhalama sonuna kadar haklıdır !

noldu, maci izlemiyorum o bakimdan.

Adam bir gol kacirdi, sonra stad her top ayagina geldiginde yuhalamaya basladi. En sonunda ise tüm stad "Moussa" diye bagirinca, adam cikmak istedi. Ismail Kartal izin vermedi, protestolar devam edince, adam formasini cikarip kacmaya kalkti. Sonra Ismail Kartal felan tutup sakinlestirdiler...
Bunun backroundu da var tabi. Taraftar aylardir sosyal medyada küfür ediyor, irkci profiller aciyor ona karsi. En sonunda abisi tepki gösterdi, ona da saldirildi...

Değinilmesi gereken konu medyanın buna çanak tutması. Rasim Ozan'ın, Çakar'ın söylediklerini hatırlayın. Yok karı istirem diye tweet atıyormuş falan. Adamı ısrarla taraftar önüne atıyorlar eyvallah berbat oynuyor ona laf yok.

Adam bir gol kacirdi, sonra stad her top ayagina geldiginde yuhalamaya basladi. En sonunda ise tüm stad "Moussa" diye bagirinca, adam cikmak istedi. Ismail Kartal izin vermedi, protestolar devam edince, adam formasini cikarip kacmaya kalkti. Sonra Ismail Kartal felan tutup sakinlestirdiler...
Bunun backroundu da var tabi. Taraftar aylardir sosyal medyada küfür ediyor, irkci profiller aciyor ona karsi. En sonunda abisi tepki gösterdi, ona da saldirildi...
Tabiki bunlarin kabul edilmesi veya normalmis gibi algilanmasi hic dogru degil. Bu problem ama sadece Fenerbahce de degil, Galatasaray ve Besiktas'ta da var.
Emenike nin kisisel performansina bakarsak, 4 gol atmis ve hic de iyi oynamiyor sezon genelinde. O yuzden tepki almasi gayet normal, ama bizim millet tepkiyi abartiyor. Adama kufur, hakaret, taciz edecek kadar ileri gitmemeliler.
Normalce tepkini koy ama saha icinde degil, mac sonu veya sosyal medyada bunu dillendir (hakaret etmeden). Bu sadece Emenike icin degil, tum oyuncular icin gecerli.
Hatirlarsan gecen sezon bizim taraftarda habire Ceyhun u yuhlardi, top ayagina gelir gelmez baslardi tribunler.

Son düzenleme:
sanki biz farklıyız selçukla burakı kartalsporlular ıslıkladı sezon başı

Sen niye üzüldün hayırdır ? Beter olsunlar Karabük de oynarken fener maçına çıkmayan şerefsiz emenikeyi neden savunuyosun ? Şerefli adam o maça çıkardı boş boş konuşmayın...

bizim taraftarin yapamadigini yapiyorlar , antrenor MAL ama seyirci kimin daha etkili ola bilecegini biliyor o yuzden Sow u istiyor .. bizde olcan cikmasi icin oyle yapsak belki hamza hoca anlar is isten gecmesinden iyidir

Cidden üzüldüm bu kadar üzerine gidilmez bir insanın olmuyorsa oynatmazsın adam ne yapsın?Gayet iyi oynuyordu Emenike resmen ön yargı.

Bu kadar üzerine gidilmez arkadas. Her mac ayni olay. Yazik adama. Psikoloji fln kalmamistir.

ayni halti bizde isliyoruz.

Burak Yilmaz gibi gol makinesi bi adam bile yuhalandi. Adamlar hic olmazsa gol atamayan birini yuhaliyor.

sen de selcuku islikladin zamaninda. olur boyle seyler

elalemin derdi bizi mi gerdi? Yesinler birbirlerini.

Trilyoncukları götürüp o kadar amatör goller kaçırırsan yuhalanırsın, normal.

Şerefsizlik değildir gayet normaldir.Fb taraftarı artık depresif tavırlar gösteriyor çünkü başlarına bela olan azizeyi ne yaparsa yapsınlar gönderemiyorlar.Bunun sonucunda hınçlarını futbolculardan teknik direktörlerden çıkarıyorlar.Kaldı ki aynılarını bizim taraftarda yapıyor.

söyleyen veya soran oldumu bilmiyorum ama emenike sari kart gördümü? formasini ckaran adam otomatikmen sari kart görmez mi ?

Geri
Üst Alt