emenike'ye yapılanların şerefsizlik olması

Arkadaş ben de buna bitiyorum işte. Yahu bize ne ya, elalemin taraftarından futbolcusundan. Bırakın morali bozuluyorsa bozulsun, derdi bize mi düştü sanki.

Kuşlar nasıl da kendilerini belli ediyor.

Ektigini bicersin

Hem emenike hem fenev icin gecerli

Emenike ile sike yaptilar simdi de hayrini gormuyorlar iste

İlahi adalet

Olay budur

Yok öyle dava. Milyon dolarları al, her maç olmadık goller kaçır, sonra taraftarlar bir diğer forvet lehine tezahürat yapınca formayı fırlat "oyundan çıkıyom" de, taraftara el kol hareketi yap...

Geçecen onu bikere... O parayı alıyosan oynayacan. Taraftarın ettiği laflara da ben çıkıyorum gidiyorum deme hakkın yok.

Yemisim emenike'yi ya beter olsunlar hakettigi muameleyi goruyor sikeci

Arkadaş çok net goller kaçırsa bile Emenike topu ilerde tutan adamdı..İsmail Kartal'ın kendisini ısrarla tercih etmesinin sebebi bu..Şimdi öyle gözüküyor ki Emenike gönderilecek..Yedeğe çekilecek ve buda bana göre Fenerbahçe'nin oyunu rakip yarı alana yıkma özelliğine darbe vurur..Bana göre kendi iplerini kendileri çektiler galip gelseler bile..

Yok öyle dava. Milyon dolarları al, her maç olmadık goller kaçır, sonra taraftarlar bir diğer forvet lehine tezahürat yapınca formayı fırlat "oyundan çıkıyom" de, taraftara el kol hareketi yap...

Geçecen onu bikere... O parayı alıyosan oynayacan. Taraftarın ettiği laflara da ben çıkıyorum gidiyorum deme hakkın yok.

milyon dolarlari aliyor diye robot gibi mi olmasi lazim

bir insani o kadar hafta eziyet çektirmekten sonra o kisi bir kere bikacak.

Aziz şimdi inada bindirir haftaya sahada olursa şaşırmam

milyon dolarlari aliyor diye robot gibi mi olmasi lazim

bir insani o kadar hafta eziyet çektirmekten sonra o kisi bir kere bikacak.

Ama bu adam sezon başından beri sadece gol kaçırma vazifesi görüyor orada. Adam forvet olmasına rağmen attığı gol sayısı bizim Chedjou'ya denk. Biraz da dönüp kendisine bakması lazım. Robot olmasın ama "Ben kaçırdıkça kaçıracam ve kimse bana ses etmeyecek" de demesin.

Sikeci pislik herif. Müstehak ona bunlar.

zamanında aynısını burak'a da yaptılar. Bu forumda da yapıldı. burak'ın form durumu şuan daha iyi ama hala yapanlar var. bu önermeyi kabul edersek forumun yarısından çoğu şerefsizlik yapmış oluyor.

dipnot: durum tespitidir

fb ye transfer olacam diye sakatım numarasıyla sahaya çıkmayan, takımını para için satan adamı sahaya inip linç etseler umrumda olmaz. az bile yapmışlar.

beter ol emenike.

şikesi delillerle sabit bir adam bu nasıl savunursunuz beyler yapmayın

Emenike fena kazik 13 verdiler diye hatirliyorum. kartalin sucu yalniz bu olay haftalardir zarar oyuncuyu 11 baslatirsan olcagi bu :)
Beter olsunlar ins kaybetmezler emenikeyi bu olayla :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt