emenike'ye yapılanların şerefsizlik olması

Emenike'yi mecbur oynatmak zorundalar cunku satmak istiyorlar yoksa alici bulamazlar ;)

bu şikeci emenikeye ne yapılsa müstahak.emenikenin şikeci kimligi unutulmuş herhalde bu konu aççılırken..usturuplu adam gibi bir adama yapılsa bu yapılanlar üzülelim de şikeci emenikeye de mi üzülelilm..

Firat Aydinus: Emenikenin disariya ciktigini görmedim, deniz beni uyarmaliydi , uyarmadi, emre b. nin küfrünü duymadim.

Saka gibi adam.

Yakarsa bunları bu yakar. Aziz bu emenike konusunda değişik bir hassas fark ederseniz.

Yusuf atıyor feci. Haftaya ilk 11'de görürseniz şaşırmayın derim

Irkçılık yapanları bir kenara ayırırsak ıslıklamak en doğru hareket. Esas suçlu oyuncunun eşek yüküyle para almasına karşın dalga geçer gibi oynaması ve bu oyununu görmesine rağmen çapsız teknik direktörlerin ısrarı. Aynı durumlar bizde de yaşandı. Adam hala Umut'u ve Tarık'ı oynatarak güya dik duruş sergiliyor. Keza Selçuk denen çapsızında formaya yere fırlatması ve sonrasında aldığı parayı hakmetmediği halde karaktersiz direktörler karşısında hala oynatılması. O kadar çok örnek verilebilir ki bu ve bu konularla ilgili. O yüzden taraftar ıslıklıyorsa haklıdır. Düzgün adamı kimse ıslıklamaz.. Sonuç olarak sen bu insanlar sayesinde para kazanıyorsun.

Geri
Üst Alt