Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Oldukça kelepir oluyolar öyle olunca özellikle yaşları 24'ü geçince..Zaten Avrupa'ya gelmis Guney American da dedim. Tabi para durumunu bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oldukça kelepir oluyolar öyle olunca özellikle yaşları 24'ü geçince..Zaten Avrupa'ya gelmis Guney American da dedim. Tabi para durumunu bilmiyorum.
%100Breivik>gedson
Konu gündemden düşmez ise devre arası bize transfer oluyormuş.

Şahsımın tepkisi bu şekilde olur muhtAbi şu anki piyasada sence 1.5'a böyle bir oyuncuyu düşürmek mümkün mü?
Ya da şöyle düşünelim sendeki Boey gibi bir oyuncuya 1.5 demeyelim de 5 milyon teklif ettiler. Ne derdin?
Sikernagel de bir ara oradaydı şimdi Brugge mu ne yapmışSolbakkenin son oynadığı takıma sakın bakma üstat
Abi 14 yabancı hakkımız var geçen sene de böyleydi nerden bakarsan en az 2-3 tane karavanamız oluyor.O dediğin ideal olanı. Ancak bizim gibi her daim zirveye oynamak zorunda olan kulüplere göre değil. Kasımpaşa, Karagümrük filan yapabilir...Scout ekibimize ne denli güvenebiliyoruz? Kaldı ki işin doğası gereği iyi scout ekiplerinin de yanılma payı çok düşük olamıyor, ödediğin paradan çok bağladığın ümit açısından o riske girmek zor. Halihazırda 14 kişilik kontenjanı verimli kullanmakta sıkıntı çekiyoruz. Sağ ve solbeki mis gibi yedekleyen Dubois' yı maaşını ödeyerek kiralık göndermek zorunda kaldık. Rüştünü ispatlamamış 'no name' birilerinin transfer edilmesini, hele transfer stratejisinin bunun üzerine kurulmasını beklemek gerçekçi değil. Çok nadiren denenebilecek bir şey...
Belli eşiği atlamış oyunculara yönelmek kaçınılmaz oluyor yani. Ne fosillere veya ümitsiz vakalara multimilyonlar saçıyor TR kulüpleri; Avrupa' da 3 verecek kulüp bulamayan adam buraya 5 ten aşağıya gelmiyor. Doğru adamı bul da bonservisine 1,5 yerine 4-5 vermekten korkma. Breivik bizimle olan maçlarından sonra 4-5 e alınabilirdi belki; Ndombele saçmalığından daha iyi tercih olmaz mıydı? İyi performansına devam ettiği için ederi katlandıysa yapacak bir şey yok artık...