Emirates Cup | 2 Ağustos - 3 Ağustos

Müzemiz de bulunan ender kupalardan biri. :)

Harika zemin. Arsenal'in mabedi Emirates, yeni sezona hazırlanıyor

BtvUTMtIUAENZrm.png:large

monaco icin izlenir. arsenalide izlerim. benficayida biraz severim valencia ile isim olmaz

Günün ilk maçında Valencia ile Monaco 2-2 berabere kalırken , günün son maçında ev sahibi Arsenal , Benfica'yı 5-1 ile farklı geçti .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valencia 2- Monaco 2

Valencia'nın Golleri : Carvalho (KK) 37 , Alcacer 69

Monaco'nun Golleri : Vezo (KK) 30 , Ocampos 80

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arsenal 5 - Benfica 1

Arsenal'in Golleri : Sanogo 26 , 44 , 45+1 , 49 , Campbell 40

Benfica'nın Golleri : Gaitan 61

Bu sonuçlarla Arsenal şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj sağladı .

Yarının programı ;

Benfica - Valencia (TSİ 16:00)

Arsenal - Monaco (TSİ 18:20)

terimden sonra daha böyle prestijli turnuvalara katılamayız. bülent tulunun prestiji kadar hazırlık maçları yaparız.

aynen öyle. adam başlı başına bir prestij. onunla yaptığımız hazırlık maçlarına bak onun dışındakilerle yaptığımız maçlara bak. stadın açılışına ajax'ı bile zor getirdiler.

Terim, Emirates Cup'a girmek için 2 porsiyon adana kebap ısmarlamış diyorlar.

Talihsiz bir yorum üzerine daha talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma.

Terim, Emirates Cup'a girmek için 2 porsiyon adana kebap ısmarlamış diyorlar.

Talihsiz bir yorum üzerine daha talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma.

ben sana gerçekçi bir şey söyledim. "terimle yaptığımız hazırlık maçlarına bak terimsiz yaptığımız hazırlık maçlarına bak." aksini kanıtlamak yerine çocuksu aklını ortaya koymuşsun. seni görmezden gelmem en iyisi olacak.

artık bütün kavgamızın adı fatih terim olacak. bu haksızlık bu namussuzluk ömür boyu unutulmayacak. bülent tulunlar, ünal aysallar bunun hesabını verecek.

soma olayı olmasa zor iş

Bu olay Terim olayı filan değil Camp'ları yönetim ayarlar yada diğer takımların yönetimleri sana teklif yollar seçtiğin kamp yerleride önemlidir mesela bu sene Amerika'yı kamp yeri olarak seçse idik güzel maçlar yapardık bu sene çoğu takım kamp olarak Amerika'yı seçti sebebi ise Amerika'lıların futbolda ilerleyip dünyada yer etmeleri için özel kupalar yapıp iyi paralar verdiler. Yani x teknik adam y teknik adamın bir artı yada eksisi yok Aysal'a laf atıyorsun Terim'i getirende Aysal bunu unutma derim.

Bu olay Terim olayı filan değil Camp'ları yönetim ayarlar yada diğer takımların yönetimleri sana teklif yollar seçtiğin kamp yerleride önemlidir mesela bu sene Amerika'yı kamp yeri olarak seçse idik güzel maçlar yapardık bu sene çoğu takım kamp olarak Amerika'yı seçti sebebi ise Amerika'lıların futbolda ilerleyip dünyada yer etmeleri için özel kupalar yapıp iyi paralar verdiler. Yani x teknik adam y teknik adamın bir artı yada eksisi yok Aysal'a laf atıyorsun Terim'i getirende Aysal bunu unutma derim.

öyleyse terim her zaman iyi tercih yapıyordu. dolu dolu kamp dönemi yaşıyorduk. şimdi o hava yok.

aysalın hala o koltukta oturma kredisini yükselten de terimdir bende bunu unutma derim.

öyleyse terim her zaman iyi tercih yapıyordu. dolu dolu kamp dönemi yaşıyorduk. şimdi o hava yok.

aysalın hala o koltukta oturma kredisini yükselten de terimdir bende bunu unutma derim.

Sonuç olarak bakarsak Terim bizi yarıda bıraktı laf attığı adamlarla iş yaptı adeta takımı sabote etti egosu yüzünden. Aysal görevine devam ediyor ve karşısında maalesef devlet destekli futbol mafyasına karşı mücadele veriyor. Prandelli daha erken gelip 1 hafta önceden başlasa kamp programına zaten daha iyi maçlar olucaktı. Takımı tanımadan kaliteli takımlarla oynama lüksüne giremedi bencede doğruyu yaptı hazırlık maçı dahi olsa çok ciddiye alıyoruz örneği 1. ve 2. maçtaki as kadrodan nerde ise 1 tane oyuncu bile olmayan maçları bile eleştirdik. Sneijder ve Muslera kampa katıldığı vakit daha ciddi maçlar yapıcağımıza inanıyorum sonuç olarak lig başlayana kadar ki en ciddi maçımız süper kupa maçı olacaktır. Bu sebepten dolayı Ağustos sonuna kadar illaki 4-5 hazırlık maçı daha olur yurt dışında daha gelicek transferler filanda oldumu AS kadroyu deniyeceği 2-3 tane hazırlık maçı olacaktır diyorum yani temennim bu yönde.

Sonuç olarak bakarsak Terim bizi yarıda bıraktı laf attığı adamlarla iş yaptı adeta takımı sabote etti egosu yüzünden. Aysal görevine devam ediyor ve karşısında maalesef devlet destekli futbol mafyasına karşı mücadele veriyor. Prandelli daha erken gelip 1 hafta önceden başlasa kamp programına zaten daha iyi maçlar olucaktı. Takımı tanımadan kaliteli takımlarla oynama lüksüne giremedi bencede doğruyu yaptı hazırlık maçı dahi olsa çok ciddiye alıyoruz örneği 1. ve 2. maçtaki as kadrodan nerde ise 1 tane oyuncu bile olmayan maçları bile eleştirdik. Sneijder ve Muslera kampa katıldığı vakit daha ciddi maçlar yapıcağımıza inanıyorum sonuç olarak lig başlayana kadar ki en ciddi maçımız süper kupa maçı olacaktır. Bu sebepten dolayı Ağustos sonuna kadar illaki 4-5 hazırlık maçı daha olur yurt dışında daha gelicek transferler filanda oldumu AS kadroyu deniyeceği 2-3 tane hazırlık maçı olacaktır diyorum yani temennim bu yönde.

ünal aysal 2 yıldır beraber çalıştığı yol arkadaşlarını o güçlü yönetimi tasfiye etti mi? etmedi mi? yani halk dilinde yol arkadaşlarını sattı mı? sattı.. ali dürüst a.albayrak hepsinin demeçleri var.

o isimlerden sonra yönetime doldurdukları kukla mı değil mi? devre arasında o saçma sapan transferlere kim milyonlar döktürdü? florya'yı fatih terim'in gidişinden sonra kim yönetmeye başladı? bu herkesin bildiği şahsiyetsiz şahsiyet 2006 yılına ait kulüp belgelerini Galatasaray başkanına şantaj yapmak amacıyla saklamış mıdır? saklamamış mıdır? bu adam yüzünden az daha şike davasına kurban gidecek miydik gitmeyecek miydik?

tüm bunların dışında ultraslan bülent tuluna büyük bir cephe almışken istifa sesleri tirübünlereden duyulmaya başlanmışken sonradan nasıl sindirilmiş oğuz altay neden istifa etmiştir? fatih terimin en büyük destek gücü olan tirübünlerde ki ses nasıl kesilmiştir?

sana göre fatih terim yarıda bırakıp çekip gitmiştir. şu yukarıda saydığım olaylara bakacak olursak ünal aysal ve yardakçısı fatih terimin kuyusunu kazmıştır sonunda göndermiştir.

camia artık çıkarcıların nemalananların istediği gibi at koşturduğu bir yer haline geldi. ünal aysal ve yardakçısı gidene kadar onlara karşı bütün nefretim düşmanlığım devam edecektir.

Geri
Üst Alt