- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Müzemiz de bulunan ender kupalardan biri. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terimden sonra daha böyle prestijli turnuvalara katılamayız. bülent tulunun prestiji kadar hazırlık maçları yaparız.
terim ne alaka o mu ayarlıyordu maçları
aynen öyle. adam başlı başına bir prestij. onunla yaptığımız hazırlık maçlarına bak onun dışındakilerle yaptığımız maçlara bak. stadın açılışına ajax'ı bile zor getirdiler.
Terim, Emirates Cup'a girmek için 2 porsiyon adana kebap ısmarlamış diyorlar.
Talihsiz bir yorum üzerine daha talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma.
ben sana gerçekçi bir şey söyledim. "terimle yaptığımız hazırlık maçlarına bak terimsiz yaptığımız hazırlık maçlarına bak." aksini kanıtlamak yerine çocuksu aklını ortaya koymuşsun. seni görmezden gelmem en iyisi olacak.
ben sana gerçekçi bir şey söyledim. "terimle yaptığımız hazırlık maçlarına bak terimsiz yaptığımız hazırlık maçlarına bak." aksini kanıtlamak yerine çocuksu aklını ortaya koymuşsun. seni görmezden gelmem en iyisi olacak.
soma olayı olmasa zor iş
Bu olay Terim olayı filan değil Camp'ları yönetim ayarlar yada diğer takımların yönetimleri sana teklif yollar seçtiğin kamp yerleride önemlidir mesela bu sene Amerika'yı kamp yeri olarak seçse idik güzel maçlar yapardık bu sene çoğu takım kamp olarak Amerika'yı seçti sebebi ise Amerika'lıların futbolda ilerleyip dünyada yer etmeleri için özel kupalar yapıp iyi paralar verdiler. Yani x teknik adam y teknik adamın bir artı yada eksisi yok Aysal'a laf atıyorsun Terim'i getirende Aysal bunu unutma derim.
öyleyse terim her zaman iyi tercih yapıyordu. dolu dolu kamp dönemi yaşıyorduk. şimdi o hava yok.
aysalın hala o koltukta oturma kredisini yükselten de terimdir bende bunu unutma derim.
Sonuç olarak bakarsak Terim bizi yarıda bıraktı laf attığı adamlarla iş yaptı adeta takımı sabote etti egosu yüzünden. Aysal görevine devam ediyor ve karşısında maalesef devlet destekli futbol mafyasına karşı mücadele veriyor. Prandelli daha erken gelip 1 hafta önceden başlasa kamp programına zaten daha iyi maçlar olucaktı. Takımı tanımadan kaliteli takımlarla oynama lüksüne giremedi bencede doğruyu yaptı hazırlık maçı dahi olsa çok ciddiye alıyoruz örneği 1. ve 2. maçtaki as kadrodan nerde ise 1 tane oyuncu bile olmayan maçları bile eleştirdik. Sneijder ve Muslera kampa katıldığı vakit daha ciddi maçlar yapıcağımıza inanıyorum sonuç olarak lig başlayana kadar ki en ciddi maçımız süper kupa maçı olacaktır. Bu sebepten dolayı Ağustos sonuna kadar illaki 4-5 hazırlık maçı daha olur yurt dışında daha gelicek transferler filanda oldumu AS kadroyu deniyeceği 2-3 tane hazırlık maçı olacaktır diyorum yani temennim bu yönde.