Emirhan İlkhan, Torino'da

4,5 iyi para Oyuncu iyi olabilir ama sen 20-30 bin lira maaş verdiğin bir adama ( öyle söyleniyor) 20 m Euro madde koyduramazsın. Kendin değer vermiyorsun ki elin adamı niye versin ? Gayet iyi satmış olurlar.

Yalnız Souza ve Emirhan'ın boşluğunu doldurma imkanları yok bence lig başlarken bizden daha kötü duruma geldiler bu hale gelmekte büyük başarı gerektirir :D

Bu çocuk gerçekten baya iyi. Yaşına göre fiziği iyi, sürekli gol bölgesini zorlaması, olgun oyunu baya baya futbolcu yani. 4.5 milyon bu çocuk için bedava, keşke biz araya girip alsak.

Ahmet Nur Çebi: "Emirhan, 'Menajerimle konuşun.' dedi. Menajeri ise 'Sizle imza atarız ama 1 milyon euro karşılığında çıkmak istiyoruz.' dedi. Olur mu öyle şey? Biz çocuklarımızı seviyoruz, sahip de çıkıyoruz. Beşiktaşlıların şüphesi olmasın."

italya ligi - italya futbolu - italyan futbolunda *taktiksel kavramin hayati onem arz etmesi dolayli,
kanimca, daha dogrusu oneri babinda ; orda bulunacagi sure de ne kadar taktik yukleme yaparsa o kadar faydasini goruru uzun vade de... bu sezon sure almasini surpriz bulurum -bahsini ettigim bu taktiksel denklem zorluk seviyesi dolayli.

haklı çebi. topçuların götü kalkıyor malesef iki maç oynayınca akılları da karısmaya çok müsait çünkü cahil çoğu. acı ama gercekler. profesyonel sözlesmeyi kaptıktan sonra eline ilk geçen parayla lüks araclar almayı tercih ediyor sığırlar.

haklı çebi. topçuların götü kalkıyor malesef iki maç oynayınca akılları da karısmaya çok müsait çünkü cahil çoğu. acı ama gercekler. profesyonel sözlesmeyi kaptıktan sonra eline ilk geçen parayla lüks araclar almayı tercih ediyor sığırlar.
Cebi hakli degil bence. Valerean getirildi adam 3412 oynatiyor. 2li orta saha'da 6milyona Gedsonu aldilar bide Jozef var. Demekki herif 3ci alternatif olacakti. Bununla birlikte onerdikleri rakam komedi. Ben olsam bende kabul etmem.

Bayağı yetenekli çocuk bu da kariyer planını iyi yaptığını düşünmüyorum. Salih Uçana benzer bir kariyeri olabilir. Umarım olmaz

Ne alaka ya buradaki iğrenç ortamda 10 bin TLye oynayacağına, gider Torino'da rahatça yaşar, kendisini geliştirir.

Emirhan özel bir yetenek, umarım iyi yerlere de gelecek.

Ne alaka ya buradaki iğrenç ortamda 10 bin TLye oynayacağına, gider Torino'da rahatça yaşar, kendisini geliştirir.

Emirhan özel bir yetenek, umarım iyi yerlere de gelecek.
ondan bahsetmiyorum zamlasalar da kalmayacağını söylüyor. ha oyuncu ben gidiyorum diyene kadar nerdeydin çebi dersen ayri.
genc oyuncular el pençe efendi efendi takılırken, ben gidiyorum menajerimle konusun hoş değil. bize de değil bjk de olsa değil. oyuncunun hakkını vermeyen haksız, oyuncu bu yaptıklarında da haklı değil ama. profesyonellikle olan seyler bunlar da ahlaki görmüyorum. iki sene sonra işler kötü gittiğinde camiasız kalır dönecek yüzü kalmaz. nerde olursan ol iyi ayrılmak lazım. seni podyuma çıkaran o kulüp çünkü. a takıma alınmasa nah görürdü torino emirhanı. hala metro kuyrugunda sürünüyordu belki. yetenekli olmak yetmiyor kendini gösteremedin sürece. bu zmana kadar kac genc topcu müthiş yeteneklerine rağmen kariyeri baslamadan bitti bakalım.

en güzel örneği kerem. gözümüzün önünde duruyor. basasehirin yaptıklarındna sonra bırakıyordum futbolu diyor. belli yaşa geliyosun ailene destek çıkmak yerine onların sana destek çıkması koyuyor diyordu bir röportajında. her gün babası izmitten istanbula arabasıyla antrenmana getirmiş götürmüş. sonra basaksehirden ayrılınca işler yolunda gitti gs a kadar geldim diyor.

ha gelişim muhabbeti doğru ona bir şey diyemem. ben ayrılma sürecinden bahsediyorum. burda iki milyon da alsa gitsin italyada bir milyona oynasın orası baska mevzu.

ondan bahsetmiyorum zamlasalar da kalmayacağını söylüyor. ha oyuncu ben gidiyorum diyene kadar nerdeydin çebi dersen ayri.
genc oyuncular el pençe efendi efendi takılırken, ben gidiyorum menajerimle konusun hoş değil. bize de değil bjk de olsa değil. oyuncunun hakkını vermeyen haksız, oyuncu bu yaptıklarında da haklı değil ama. profesyonellikle olan seyler bunlar da ahlaki görmüyorum. iki sene sonra işler kötü gittiğinde camiasız kalır dönecek yüzü kalmaz. nerde olursan ol iyi ayrılmak lazım. seni podyuma çıkaran o kulüp çünkü. a takıma alınmasa nah görürdü torino emirhanı. hala metro kuyrugunda sürünüyordu belki. yetenekli olmak yetmiyor kendini gösteremedin sürece. bu zmana kadar kac genc topcu müthiş yeteneklerine rağmen kariyeri baslamadan bitti bakalım.

en güzel örneği kerem. gözümüzün önünde duruyor. basasehirin yaptıklarındna sonra bırakıyordum futbolu diyor. belli yaşa geliyosun ailene destek çıkmak yerine onların sana destek çıkması koyuyor diyordu bir röportajında. her gün babası izmitten istanbula arabasıyla antrenmana getirmiş götürmüş. sonra basaksehirden ayrılınca işler yolunda gitti gs a kadar geldim diyor.
Danyal bir halttan haberin yok kafa açıyorsun

Oyuncuyla sözleşme imzalanma tarihi 15 Haziran, kur belli, ülke belli. Fener maçına 11 çıkardığın çocuğa 10 bin TL maaş vermişsin tabii gider.

Sonra gitmek istiyor diye oyuncuyu suçluyorlar, kim dedi sana 4.5 fesih bedeli koy diye, daha 2 ay olmamış.

Danyal bir halttan haberin yok kafa açıyorsun

Oyuncuyla sözleşme imzalanma tarihi 15 Haziran, kur belli, ülke belli. Fener maçına 11 çıkardığın çocuğa 10 bin TL maaş vermişsin tabii gider.

Sonra gitmek istiyor diye oyuncuyu suçluyorlar, kim dedi sana 4.5 fesih bedeli koy diye, daha 2 ay olmamış.
haziranda yapılan sözlesme onbin tl ile sözlesme imzalandı ve serbest kalma maddesinin 4.5m avro oldugunu mu söylüyon sen ben mi yanlıs anladım

Geri
Üst Alt