Emmanuel Culio resmen Orduspor'da

Cevap: Emmanuel Culio resmen Orduspor'da

real_madrid_lassana_diarra.jpg

Culio da gitti Kop gel Bacanak :D :D :D

herkes ayhan,aydın,sarp gibileri neden gitmiyo demiş.onların talibi yok olsa bile bizim vediğimiz parayı veren yok.

Bu oyunculari kadroda tutmanin ne zarari var pek anlamis degilim.

Culio yeterli degil pino yeterli degil. Iyi guzel de farz et ki Arda ile Kazim sakatlandi.

Kanatlarda kim oynayacak? Stancu ile Aydin mi?

Yekta'da,Ceyhun'da Athan'ın yaptıklarını yapacak kapasitedeler.Onun yerine altyapıdan gençleri oynatmak daha iyi. :)

Ceyhun ve Yekta yoğurulacak oyuncular, hele Ceyhun'un daha zamanı var. Ayhan kaç yaşında bu ikili kaç yaşında.. Neyse duygusal davranmaya devam edelim bari.

culio nun gitmesi iyi oldu.... bir futbolcu sadece pres yapıyor, çok koşuyor diye takımda tutulmaz... pino ve sabri içinde aynı şeyi düşünüyorum... tamam pino teknik bir oyuncu gibi görünebilir hatta öylede olabilir ama bana göre bu takımda işi yok... geçen sene 3-5 gol attı ama en mutlak pozisyonları kaçırdı, en zor pozisyonlarda uygun birine vermek yerine hep kaleyi düşündü... yani bal yapmayan arı bir nevi... sabri ise culio gibi sadece pres yapıyor, tamam rakip takıma nefes aldırmıyor ama topta kesemiyor,pasta atamıyor, şutlarını ve yıllardır niye aynı durumda olduğunu sorguladığım ortaya benzer serseri toplarını saymıyorum...

2. serdar özkan olan beyni ile ayakları arasında köprü kuramamış sınırlı yetenek aydına, yılların eziyeti ayhana, orta sahada görev alıp orta saha oyuncusu özelliklerinden sadece top kesmeye sahip yeteneğiyle takımın baş ağrısı sarp a, defansın gişe memuru gökhan zan isimli sıfır yetenek % 100 yokluktan oynatılan adama; artık GÜLE GÜLE demek istiyorum....

yeter bu takıma verdikleri zararlar... onlar olduğu sürece takımda yetenekli yedek oyuncu olamayacak.... çünkü sahada olmasalar kulübede kesin var hepsi...

Bu oyunculari kadroda tutmanin ne zarari var pek anlamis degilim.

Culio yeterli degil pino yeterli degil. Iyi guzel de farz et ki Arda ile Kazim sakatlandi.

Kanatlarda kim oynayacak? Stancu ile Aydin mi?

Transfer sezonu bitti de, ben mi bilmiyorum? :)

Biraz bekleyin, illa ki yerlerine birileri alınacaktır..

Tam tersi var Türkiye'de :)

Hayır Merih doğdu söylemiş. Kesine kesin yabancı düşmanlığı var bu ülkede. Culio ile alakalı değil tabi bu yazdıklarım, gitmesi isabet oldu. Taç çizgisinin oraya sürüklediği topları özlemeyeceğim hiç.

dün bülent timurlenk de söledi orta sahası sarp ve barıs tan olusan bi takımda culio gibi oyuncular messi gibi gözükür dedi bencede :D

Ceyhun ve Yekta yoğurulacak oyuncular, hele Ceyhun'un daha zamanı var. Ayhan kaç yaşında bu ikili kaç yaşında.. Neyse duygusal davranmaya devam edelim bari.

renkdaş yekta kesinlikle çok iyi bir oyuncu ve sabrinin yerine herşekilde oynar diye düşünüyorum

renkdaş yekta kesinlikle çok iyi bir oyuncu ve sabrinin yerine herşekilde oynar diye düşünüyorum

Sabri'nin her ne kadar ortaları ve şutları biraz kötü olsa da dinamo gibi adam maşallah :asd: Yekta'yı severim ben, hırslı oynar :)

Hazır gitmişken Stancu'da gitsin, Ayhan'da gitsin, Servet de gitsin, Sarp gitsin. Yarım bırakılmasın bu operasyon.

Abartıyoruz geçen sene gözümüzü BAM bürüdüğünden adam iyi gözüktü,mücadelesine bi şey demiyorum ama bu seneki takıma ters bi adam.Sakın Ayhan demeyin,ne olursa olsun Ayhan futbolu bizde bırakmalıdır.

Aydın ve Ayhan kalıyor.Culio gidiyor.Nasıl bir iştir anlamadım.

geçen sezonun ortasında gelerek çok iyi katkı yaptı bence Culio..

yanındaki oyuncular kaliteli olsaydı daha da başarılı olabilirdi...

satılmaması taraftarıydım..

Orduspor'a hayırlı olsun...

Geri
Üst Alt