# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray, Eboue ile prensipte anlaştı

Yönetici olsam ilk F.Terim ile uzun uzun görüşürüm, neden bu adamı istediğini anlamaya çalışırım. Fiyat önemli değil anladıktan sonra alırım.

Çünkü oynayacağı mevkilerde ; Ujfalusi, Sabri gibi adamlar var, orta saha da değerlendirmek isterse, açık olarak Kazım vs vs var ki Eboue çok teknik bir oyuncu değil, orta saha iç olarak oynatmak isterse ki orada oynatmak istediğini düşünüyorum, o bölgeye daha iyi bir tercih yapılabilirdi ...

Eboue'yi beğenmediğimden demiyorum, onun oynayacağı bölgelerde iyi oyuncularımız olduğu için böyle düşünüyorum.

En iyi ihtimal ;

Muslera

Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan

Eboue - Melo - Selçuk

Kazım - Baros - Arda​

Şöyle bir kadro düşündüğü için olabilir diyorum ama Ujfalusi'nin sağ bekteki performansı hakikaten çok çok iyi oradan onu almak büyük yanlış olur.

Neyse fazla kafa yormamak gerek, F.Terim'in kafasındakileri bilemeyiz, kim bilir şöyle birşey bile düşünüyor olabilir ;

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - Hakan

Sabri - Melo - Selçuk - Arda

Elmander - Baros​

Sürekli bir forvet oyuncusu istediğine göre kafasında böyle birşey de olabilir ....

Ujfalusi 2 maç sağ bekte oynadı. 2.

Hazırlık maçları.

İyi oynadı evet, ama "Ujfalusi'nin sağ bekteki performansı hakikaten çok çok iyi oradan onu almak büyük yanlış olur." diyecek bir durum yok.

Cevap: Galatasaray Eboue ile prensipte anlaştı

Terim'in moralini bozacak şekilde eleştiremez. Birisi çıkar sana ne oluyor der, Verilen görevi yap der:) Zaten Terim benden genç bir yönetici dedi.

Herşeyde Tulun'a bağlıyoruz o yüzden kızıyorum. Tulun'nun defteri ilk olaydan sonra dürüldü. Arena'ya postalandı. Aradada floryaya geliyor.

Yok yok ben o açıdan demedim, genel olarak konuştum. Tulun zarar veriyor, o istemiyor demek için demedim. Tulun'u pek sevmem ama olan herşeyin ona bağlanmasına ben de karşıyım. Elli tane adam var yönetimde tanımadığımız kişiler çıkıntılık yapıyordur belli olmaz o işler, buradan ne desek boş.

O Sedat kim oluyor ya? Neye güvenerek karışabiliyor böyle. Para cebinden mi çıkıyor ?

Fatih Terim ve Baskan isterse bu is biter.

Ben başkan veya x bir yöneticinin isteğinin bizi ilgilendirmemesi gerektiğini düşünüyorum. Takım başarısız olunca fatura teknik direktöre kesiliyor yönetimde ki doğana şuna buna değil o yüzden teknik adam isteyecek yönetim şartları dahilinde alacak 4,5 gibi bir fiyata Eboue gibi bir adamı alma fırsatın varken bilmem filancı beyin pintiliğinden vazcayacaksak teknik direktöre filan ihtiyacı yok takımın o kendini beğenmişler onu da yapar.

O Sedat kim oluyor ya? Neye güvenerek karışabiliyor böyle. Para cebinden mi çıkıyor ?

Kusura bakma da bu " para cebinden mi çıkıyor" lafı çok yanlış. Galatasaray'ın parası hepimizin parasıdır. Senin, benim, en çok da yöneticilerin. Adam oraya kulübün çıkarlarını korumak için gelmiş. Eğer kulübün parasını kendi parası gibi görmezse sorun asıl orada var demektir. Ha Eboue o paraya azdır çoktur o başka bir tartışmanın konusu, ki bence o paraya gayet iyi bir transfer olur. Ama herkes kulübün maddi çıkarlarını düşünmek zorunda, hele ki sözkonusu kişi bir yönetici ise.

Sedat Dogan akilli olsun,gitsin Nihat Dogan la klip ceksin.

Kusura bakma da bu " para cebinden mi çıkıyor" lafı çok yanlış. Galatasaray'ın parası hepimizin parasıdır. Senin, benim, en çok da yöneticilerin. Adam oraya kulübün çıkarlarını korumak için gelmiş. Eğer kulübün parasını kendi parası gibi görmezse sorun asıl orada var demektir. Ha Eboue o paraya azdır çoktur o başka bir tartışmanın konusu, ki bence o paraya gayet iyi bir transfer olur. Ama herkes kulübün maddi çıkarlarını düşünmek zorunda, hele ki sözkonusu kişi bir yönetici ise.
Adam çatlak ses çıkarıyor, dediğin gibi olsa eyvallah derim. Melo alınmış adam antremanlara çıkıyor ondan sonra konuşuyor adam. Bu zarardan başka hiçbir şey vermez.

4,5 mil. cok diyen cikarsa forumda artik intihar vakti

illa bu tarz sivriler cıkmak zorunda,kraldan cok kralcılık yapanlara uyuz oluyorum.para harcamadan nasıl iyi kadro kurucaz.iyi kadro kurmazsan iyi gelir elde edemezsin,bu sene 50 harca seneye o 50 sana fazlası ile gelir

Sedat Doğan, Helvacı vol2'dir.

Avukattır. Asıl görevini yapsın.

Cevap: Galatasaray Eboue ile prensipte anlaştı

bülent tulun: boşverin eboue yi ben size fransa liginden bi adam buldum

albayrak: ni ediceğüz ebüyü bebüyü yha sabri varken ni cerek var o bülgeye ebüye

Renkdaş avatarındaki Yuri Boyka'yı Chambers dağıtmıştı hatırladığıma göre :D

Kadir amca diyorsa iş bitmiştir yani olumsuz anlamda

Eboue iyidir ama sag beke ihtiyacimiz yok.

Düzgün bi sag kanat oyuncusu almamiz lazim.

Artik yonetim ne yaptigini bilmeli. Her seye karisan insanlari uzak tutmali, Adnan Sezgin'den az cekmemistik.

Arkadaşlar Eboue yönlü bir oyuncudur ama asıl mevkiisi Sağ Bek'tir , bence sağ açığa fazla yerleştirmeye çalışmayın :D

Dha ' ya güvenesim gelmiyor inşAllah balon haber değildir.:sopa:

Şimdi Fatih Terim kampta gözlemledi baktı, bu Servet'le Gökhan'dan bi b.k olmaz dedi muhtemelen.Ujfalusi'yi ortaya çekerim sağ beke de adam alırım Sabri ortada iyi demiştir. Sağ bek gereksiz falan değil o yüzden. Servet- Gökhan'la lig bitmez. Ayrıca 4,5 çok ucuz böyle bi adama. İyi iş olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt