Erdem Erkan
Parçalı Üye
- 8 Haziran 2009
- 4.231
- 1
- 1.308
Cevap: Galatasaray, Eboue ile prensipte anlaştı
Ujfalusi 2 maç sağ bekte oynadı. 2.
Hazırlık maçları.
İyi oynadı evet, ama "Ujfalusi'nin sağ bekteki performansı hakikaten çok çok iyi oradan onu almak büyük yanlış olur." diyecek bir durum yok.
Yönetici olsam ilk F.Terim ile uzun uzun görüşürüm, neden bu adamı istediğini anlamaya çalışırım. Fiyat önemli değil anladıktan sonra alırım.
Çünkü oynayacağı mevkilerde ; Ujfalusi, Sabri gibi adamlar var, orta saha da değerlendirmek isterse, açık olarak Kazım vs vs var ki Eboue çok teknik bir oyuncu değil, orta saha iç olarak oynatmak isterse ki orada oynatmak istediğini düşünüyorum, o bölgeye daha iyi bir tercih yapılabilirdi ...
Eboue'yi beğenmediğimden demiyorum, onun oynayacağı bölgelerde iyi oyuncularımız olduğu için böyle düşünüyorum.
En iyi ihtimal ;
Muslera
Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan
Eboue - Melo - Selçuk
Kazım - Baros - Arda
Şöyle bir kadro düşündüğü için olabilir diyorum ama Ujfalusi'nin sağ bekteki performansı hakikaten çok çok iyi oradan onu almak büyük yanlış olur.
Neyse fazla kafa yormamak gerek, F.Terim'in kafasındakileri bilemeyiz, kim bilir şöyle birşey bile düşünüyor olabilir ;
Muslera
Eboue - Ujfalusi - Servet - Hakan
Sabri - Melo - Selçuk - Arda
Elmander - Baros
Sürekli bir forvet oyuncusu istediğine göre kafasında böyle birşey de olabilir ....
Ujfalusi 2 maç sağ bekte oynadı. 2.
Hazırlık maçları.
İyi oynadı evet, ama "Ujfalusi'nin sağ bekteki performansı hakikaten çok çok iyi oradan onu almak büyük yanlış olur." diyecek bir durum yok.