# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Guardian | Eboué 4 Milyon £'a Galatasaray'a Transfer Olmak Üzere

Skysportta haberi verdi.

SkyGraemeBailey Graeme Bailey

Emmanuel Eboue reportedly close To Galatasaray move #afc

Anlamadim ben hangi taktikte oynayacagiz ve takim dizilisi ne olacak . Bekleyip gormek en iyisi ama umarim sag acikta ya da orta sahada Sabri'yi ya da Eboue'yi gormem .

The Guardian kolay kolat transferi yapmazmış. Zaten onlar haber yaptığı için ortalı karıştı.

firatgunayer fırat günayer

Football Manager'de Eboue'nin 10 ayrı mevkii de görev yaptığı belirtilmiş.Kariyeri sağbek ağırlıklı ama sol da ve ön libero da oynayabiliyor

Arsenal's Emmanuel Eboué set for £4m move to Galatasaray « Arsenal News

hayırlı olur inşallah..kalite adam..

Şeref Aydın demeden olmaz abi :D

drogba hayirli olsun diyebilirmiyiz ? :D

Bu adamın benim gözümde değeri her hangi bir sakatlığı,kişisel problemleri falan yoksa 7,8 milyondan aşağı değildir..

Kendisine iyi para verdiğimiz için diğer talip olan klüpleri geri çeviriyordur diye düşünüyorum...Bunun başka bir açıklaması yoktur..Mesela bir kaç mevkide oynayan çok oyuncu vardır.Önemli olan çok mevkide oynaması değil,o oynadığı mevkilerde vereceği katkı..Örnek olarak İbrahim toramanda bir çok mevkide oynuyor fakat ne kadar başarılı, Baltada bir çok mevkide oynayabiliyor fakat ne kadar başarılı..Ama Ebue fiziksel ve teknik özellikleriyle oynadığı her mevkinin sonuna kadar hakkını verir..Ben iddaa ediyorum herkez sağ bek,sağ kanat falan diyor ama özellikle orta sahada oynarsa fornayı vermez herkez ağzı açık izler..

Yönetim öyle 1,2 milyon farkla almaktan vazgeçerse çok yazık olur,çok büyük hata yapmış olurlar..

Cevap: Radio Talksport l Eboue Teklifi Kabul Etti, Türkiye'ye Geliyor!

Bu adamın benim gözümde değeri her hangi bir sakatlığı,kişisel problemleri falan yoksa 7,8 milyondan aşağı değildir..

Kendisine iyi para verdiğimiz için diğer talip olan klüpleri geri çeviriyordur diye düşünüyorum...Bunun başka bir açıklaması yoktur..Mesela bir kaç mevkide oynayan çok oyuncu vardır.Önemli olan çok mevkide oynaması değil,o oynadığı mevkilerde vereceği katkı..Örnek olarak İbrahim toramanda bir çok mevkide oynuyor fakat ne kadar başarılı, Baltada bir çok mevkide oynayabiliyor fakat ne kadar başarılı..Ama Ebue fiziksel ve teknik özellikleriyle oynadığı her mevkinin sonuna kadar hakkını verir..Ben iddaa ediyorum herkez sağ bek,sağ kanat falan diyor ama özellikle orta sahada oynarsa fornayı vermez herkez ağzı açık izler..

Yönetim öyle 1,2 milyon farkla almaktan vazgeçerse çok yazık olur,çok büyük hata yapmış olur..

iyi de o zaman markta euroya göre değerliydi bu almanlar niye kendi parasından vazgeçti

Valla benim bildigim letonya da kendi parasini kullaniyor.

ek bilgidir

Hadi inşallah yaa

Cevap: Guardian | Eboué 4 Milyon £'a Galatasaray'a transfer oldu

Avrupa Birliğine üye olup kendi para birimini kullanan tek ülke İngiltere'dir...

çek cumhuriyeti, polonya, romanya ve şu anda hangileri olduğunu hatırlayamadığım bir kaç ülke daha var AB üyesi olup da euro kullanmayan.

Cevap: # Emmanuel Eboue | 4 Milyon £'a Galatasaray'a Transfer Olmak Üzere

Futbolda bekler cok onemli, Eboue ve dogru duzgun bir bek daha alirsak Arshavin, Forlan, Diego vs. gibi bir adam almak zorunda kalmayiz, iki bek ve gerekiyorsa bir orta saha ile bu isi hallederiz.

-------Baros/Elmander---------

Arda---------------------Kazim

--------Selcuk--Lass----------

------------Melo--------------

Bek---Servet--Ujfalusi---Eboue

-----------Muslera------------

Bu kadro eze eze, parcalaya parcalaya sampiyon olur.

Tabii yabanci sinirlandirilmasinin degistirilecegini ve 7+'li bir sey olacagini ongoruyorum kadroda... 6+'li bir sistemde Yekta, Ceyhun ve Sabri ile orta gobege Melo cekilerek bir seyler yapilabilir pekala.

eboue drogbanın aklına girer hele bir gelsinde kara yılan :D

435px-Eboue_arsenal.jpg

hayilir olsun diye bilirmiyiz artik?

öyleyse hoş geldin kara mamba.

Panpişten henüz haber yok,açıklansa artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt