# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray, Eboue ile prensipte anlaştı

Yönetici olsam ilk F.Terim ile uzun uzun görüşürüm, neden bu adamı istediğini anlamaya çalışırım. Fiyat önemli değil anladıktan sonra alırım.

Çünkü oynayacağı mevkilerde ; Ujfalusi, Sabri gibi adamlar var, orta saha da değerlendirmek isterse, açık olarak Kazım vs vs var ki Eboue çok teknik bir oyuncu değil, orta saha iç olarak oynatmak isterse ki orada oynatmak istediğini düşünüyorum, o bölgeye daha iyi bir tercih yapılabilirdi ...

Eboue'yi beğenmediğimden demiyorum, onun oynayacağı bölgelerde iyi oyuncularımız olduğu için böyle düşünüyorum.

En iyi ihtimal ;

Muslera

Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan

Eboue - Melo - Selçuk

Kazım - Baros - Arda​

Şöyle bir kadro düşündüğü için olabilir diyorum ama Ujfalusi'nin sağ bekteki performansı hakikaten çok çok iyi oradan onu almak büyük yanlış olur.

Neyse fazla kafa yormamak gerek, F.Terim'in kafasındakileri bilemeyiz, kim bilir şöyle birşey bile düşünüyor olabilir ;

Muslera

Eboue - Ujfalusi - Servet - Hakan

Sabri - Melo - Selçuk - Arda

Elmander - Baros​

Sürekli bir forvet oyuncusu istediğine göre kafasında böyle birşey de olabilir ....

Tekrar başa dönmeye gerek yok. Haber'de hoşuma gitmedi. Extra bilgiler yok. Bilinen şeyleri paylaşmışlar. Sedat Doğan'ın eleştiridiğini biliyoruz.

Cevap: Galatasaray Eboue ile prensipte anlaştı

Tulun'la çok uğraşıyorsunuz. Tulun zaten karışamaz, kendisi maaşlı personeldir.Yönetim kurulu toplantısınada kolay koaly giremez. Abdürrahim'de değil. Terim yönetim kurulu toplantısında benden genç biri diye imaa etti.

Sedat Doğandır, Eski yönetim daha az para harcadı demiş.

Başkan'ın danışmanım dediği adam her türlü karışır. Yönetim toplantısına da girer.

Tulun'la çok uğraşıyorsunuz. Tulun zaten karışamaz, kendisi maaşlı personeldir.Yönetim kurulu toplantısınada kolay koaly giremez. Abdürrahim'de değil. Terim yönetim kurulu toplantısında benden genç biri diye imaa etti.

Sedat Doğandır, Eski yönetim daha az para harcadı demiş.

hacı karışamaz dediğin adam başkanın danışmanı tulun dese bunlar gereksiz oyuncu ve fazla masraflı diye başkan illa danışmanının lafını ciddiye alır albayrak ise yabancı düşmanı ona kalsa takımın tamamı yerlilerden oluşsun. diğer yöneticileri sedat doğan vs daha çok tanımıyoruz zamanla tanırız onlarıda.

bunlari biliyorduk zaten. 10 milyon mevzusunu birisi acayip sallamis öyle birsey yok. 6 Milyondan 4,5 milyona indirdik zaten.

Başkan'ın danışmanım dediği adam her türlü karışır. Yönetim toplantısına da girer.
Terim'in moralini bozacak şekilde eleştiremez. Birisi çıkar sana ne oluyor der, Verilen görevi yap der:) Zaten Terim benden genç bir yönetici dedi.

Herşeyde Tulun'a bağlıyoruz o yüzden kızıyorum. Tulun'nun defteri ilk olaydan sonra dürüldü. Arena'ya postalandı. Aradada floryaya geliyor.

Fatih hocanın son çıkışından sonra muhalifler daha da konuşamaz.Eboue gelecek o kadar..

Yahu beyler bildiğimiz şeyler diyorsunuz da bir haberin twitter duyumcusundan protokoller imzalanmış diye gelmesi farklı

haber ajanslarından gelmesi farklı

bekleyelim bence

Cevap: # Emmanuel Eboué

Eboue için 4,5 milyon Euro'yu fazla gören yöneticiler bi zahmet defolup gitsinler.

Eğer gerçekten böyle bir şey varsa bu adamlar derhal bu yönetimden kovulmalı..Bu taraftarın artık böyle iş bilmez yöneticilere sabrı kalmadı..Heleki bu yöneticiler futbol komitesinin başında ise vede Ebue gibi oyucuya 4,5 milyona hala pazarlık falan yapıp çok diyorlarsa yazıklar olsun bu adamlara ve bunları seçenlere...

Eboue'ye çok ihtiyacımız var

Bir daha bir kriz çıkartırsa o adnan öztürk yada bülent tulun toplanıp floryaya gidip tezahurat yapalım ikisinin aleyhinde abi

fatih hocam zar zor gelmiş kulübümüze öpüp başlarına koymaları gerekirken birde muhalif oluyorlar bir daha olsun basına yansısın atlayıp tek başıma gidicem yeter be bıkmadılar zapata gibi ucuz adamlardan

hacı karışamaz dediğin adam başkanın danışmanı tulun dese bunlar gereksiz oyuncu ve fazla masraflı diye başkan illa danışmanının lafını ciddiye alır albayrak ise yabancı düşmanı ona kalsa takımın tamamı yerlilerden oluşsun. diğer yöneticileri sedat doğan vs daha çok tanımıyoruz zamanla tanırız onlarıda.
Her olayı tulun'a bağlıyoruz. İlk olaydan sonra tulun defteri dürüldü. Albayrak paraya falan karışmaz. O kadar büyük düşenen biri değildir.

Terim, Benden genç bir yönetici arkadaş beni eleştiriyormuş dedi.(İsim belli)

Renkdaşlar oruç başımada vurmuş olabilir. Herşeye cevap verdim kusura bakmayın:D

Fatih hoca rekabetçi bir kadro kurmak istiyoruz diyordu. Bu yüzden alınmalı.

Merak etmeyin alınır. Eboude topu başkana atarak mesaj vermişdi. Terim'in her istediğine Sedat doğan ve muhasebeciler dır dır ederse, yerinde olsam istifa ederim. Bazı pislikler temizlensin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt