# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray, Eboue ile prensipte anlaştı

Muhalif hımm muhalifliği biz öğretelim mi arkadaşlar şu heriflere haber doğruysa tabi..

we like e boue - boue

we like e boue - boue

Eboue çıkar Telegolde bile yorumculuk yapar o kadar çok yönlü bir adam :)

Eboueeeee, Woooah, Eboueeee, Woooah, He comes from Africa, He's better than KAKA Ebouueee Woooah.

hadi hayırlısı bakalım keita etkisi bırakabilecek bir oyuncu sonu inşallah aynı olmaz

4.5 alacağımızı hiç sanmıyorum enaz 7 veririz

Başlık her seferinde heycan yaratıyor :)

Soruyorum size.. prensipte ANLASMADIGIMIZ oyuncu kaldimi bu dünyada? :)

Beyler Kap'a bildirilirse bu transfer biter artık transfer bitme aşamasına gelmeden Kap'ta isim göremiyoruz.

Eboue ooooooooooooooooooooooo Eboueee ooooooooooooooooo Eboue oooooooooooooooooooooooooo gel artık! :D

Fatih Terim şovuna başladı. Muhalif isimler varsa -ki kesin vardır, sonuna kadar haklılar; günü gelince bunu hepimiz göreceğiz. Liverpool maçından sonraki basın açıklamasında kim olduğunu çok güzel hatırlattı Fatih Terim.

Fatih Terim şovuna başladı. Muhalif isimler varsa -ki kesin vardır, sonuna kadar haklılar; günü gelince bunu hepimiz göreceğiz. Liverpool maçından sonraki basın açıklamasında kim olduğunu çok güzel hatırlattı Fatih Terim.

Evet Terim şovuna başladı. Liverpool önünde oynanan oyun tam bir şovdu. Harikaydı.

Bir şeyi merak ediyorum. Galatasaray Fatih Terim liderliğinde kupaları kazandıkça, sen ve senin gibiler sevinerek savunduğunuz şeyi mi inkar edeceksiniz, yoksa sevinmeyip Galatasaray'lılığınızımı mı inkar edeceksiniz?

Durumunuz gerçekten vahim:asd:

Evet Terim şovuna başladı. Liverpool önünde oynanan oyun tam bir şovdu. Harikaydı.

Bir şeyi merak ediyorum. Galatasaray Fatih Terim liderliğinde kupaları kazandıkça, sen ve senin gibiler sevinerek savunduğunuz şeyi mi inkar edeceksiniz, yoksa sevinmeyip Galatasaray'lılığınızımı mı inkar edeceksiniz?

Durumunuz gerçekten vahim:asd:

Sayın Rıza Demir,

Galatasaray Fatih Terim liderliğinde kupaları kazandıkça, ben ve benim gibiler tabi ki sevineceğiz, ama savunduğumuz şeyleri , hele hele Galatasaray'lılığımızı neden inkar edeceğimizi anlayamadım. Ben ve benim gibiler sadece sportif başarıyı değil; iyi oyun, alçakgönüllülük, rakibe saygı ve erdeme inandığımız için Fatih Terim'i eleştirmeye devam edeceğiz. Sizin de takımınızda bu nitelikleri görmek istediğinizden şüphem yok, sizden farkım Fatih Terim'in oynattığı oyunun bu niteliklerde yarattığı erezyona değmediğini düşünmemdir. Bu yüzden sizinle aynı düşünmüyorum diye bana kızmanıza, saldırmanıza gerek yok. Hepimiz takımımızı seviyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt