# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

Bu adamın en çok neden gelmesini istiyorum, bu gökhan gönülü yere göğe sıgdıramayan fener medyası eboue'yi görünce ne dicek onu merak ediyorum. Tamam gökhan kötü topcu degil ama barca real bilmem premier lig abartıyorlar. Biraz gercekci olalım. Tuncay'da bir zamanlar böyleydi gördük sonradan ne oldugunu.

Konu ile alakasız ama Gökhan'ın hakkını vermek lazım Avrupa'yı baz alırsak top 10'dadır bence Maicon-Alves-Ramos-Srna filan dedikten sonra geri kalan sırada istediğiniz yere yazabilirsiniz Gönül'ü. Hem savunmada hem atakta en üst düzeyde performans gösteren sağ beklerden biridir.

Cevap: Arsenal'de Eboue üzüntüsü...

Bize geliyor diye söylemiyorum ama mükemmel bir futbolcuyu kaybettiler.

Mesela Bentdner gelse böyle üzülseler bunları söylemezdim :)

Biz severiz Arsenal'ı üzmeyi. ;)

Arsenali ilk kez üzmüyoruz..Alışkındır kendileri

biri üzülür biri sevinir bu hayat böyle işte.

Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

Konu ile alakasız ama Gökhan'ın hakkını vermek lazım Avrupa'yı baz alırsak top 10'dadır bence Maicon-Alves-Ramos-Srna filan dedikten sonra geri kalan sırada istediğiniz yere yazabilirsiniz Gönül'ü. Hem savunmada hem atakta en üst düzeyde performans gösteren sağ beklerden biridir.

Gökhan'ı çok abartmışın sen gözünde.

Gökhan gönül'e karşı yabancı bir futbolcuyu karşılaştırmaktaki amacınız sadece galatasaray taraftarı olmak ise biraz yalnış yoldasınız, öncelikle adamla gurur duymak gerekli. Hafife almaya gerek yok, Gökhan üst düzey denebilecek bir bek. Barcelonayı falan bilmem ama direk olarak üst düzey bir bek.

Gökhan'ı çok abartmışın sen gözünde.

bugün bizde oynasa sevinçten ağlarsın, mundar muhabbeti yapmayın. en sevmediğim şey.

İlla galatasaraylıyız diye fenerbahçedeki bütün futbolcuları alt seviye görmemek lazım. Bugün gökhan olmasaydı milli takımda sabri oynuyordu...

Aynen, hayırlı uğurlu olsun. Olay bitmiştir

eğer bilmiyorsan mazur görün ama şeref aydın kimdir, eğer birşey dediğinde bu kadar kesin gözüyle bakabileceksek yönetime yakın bir isim mi?

Aynen, hayırlı uğurlu olsun. Olay bitmiştir

Birisi dürtsün uyandırsın şu Şeref'i, uyumanın zamanı mı? :asd: Aydın'latsın bizi. Dün CNN Türk'teydi galiba anlaşmaların tamamlandığını Salı günü resmi imzaların atılacağı söyleniyordu. Bana kalsa onlara inanmamda Şeref abimizden de bu yönde bi açıklama gelince acaba diyesi geliyor insanın:)

Şeref reyiz üşüyoruz.

Şeref Aydın üyeydi foruma bi sorun mu oldu acaba ?

numarsini paylasmisya seref reyiz

Bana kızanlar olabilir ama ben Fatih hocaya muhalefet eden bazı yöneticilerin olmasının Galatasaraya fayda getireceğine inanıyorum,imparator canımızdır ciğerimizdir ama başına buyruk bırakıldığında kulübü ne hale getirdiğini gördük ...İmparatoru genel müdür ,yönetim kurulunuda patron sıfatına sokarsak bir patronun paralı profesyonelinin her dediğini yapmak gibi bir zorunluluğu yoktur.Bence eboue çok gereksiz bir transferdir,sol bek ve stoperiniz bomboşken sabri,ujfaluji gibi alternatiflerin olduğu yere harcama yapmak ,şirket zarar ederken kendine mercedes isteyen genel müdür talebinden daha ironiktir.Eboue nin gelmesini engelleyen yöneticilerinde zarar verme boyutuna gelmemek kaydıyla ,muhalefet etmelerinide destekliyorum.Devir muzakere,birlikte karar verme ve uzlaşma devridir.

Bana kızanlar olabilir ama ben Fatih hocaya muhalefet eden bazı yöneticilerin olmasının Galatasaraya fayda getireceğine inanıyorum,imparator canımızdır ciğerimizdir ama başına buyruk bırakıldığında kulübü ne hale getirdiğini gördük ...İmparatoru genel müdür ,yönetim kurulunuda patron sıfatına sokarsak bir patronun paralı profesyonelinin her dediğini yapmak gibi bir zorunluluğu yoktur.Bence eboue çok gereksiz bir transferdir,sol bek ve stoperiniz bomboşken sabri,ujfaluji gibi alternatiflerin olduğu yere harcama yapmak ,şirket zarar ederken kendine mercedes isteyen genel müdür talebinden daha ironiktir.Eboue nin gelmesini engelleyen yöneticilerinde zarar verme boyutuna gelmemek kaydıyla ,muhalefet etmelerinide destekliyorum.Devir muzakere,birlikte karar verme ve uzlaşma devridir.

Ujfalusi stoper oynayacak.Sabrinin yedeği yok.Serkandan cacık olmaz.Hem Sabri orta saha düşünülüyor.O yüzden Eboue alınıyor.Eboue gerekirse ön libero ve sol bekte oynayabilir ama koskoca sezon o mevkilerde oynayamaz.Ha 1-2 maç idare eder.Sol bek konusunda yabancı kısıtlaması olmasa alınabilir ama kısıtlama var malesef.Ujfalusi sağ bek oynarsa stoperde Gökhan Zan var ve ne zaman sakalanmıyacağının garantisi yok.Ujfalusi oynarsa çabuk ve teknik stoper eksikliğinide giderecektir.

valla kendini bir seye inandirmisin

ne yazdigini bilmiyorusun

Eboue gereksiz diyorsunda

Eboue > Sabri+Uyfalusi

Hic biri Ebouenin sag tarfda verecegi katkiyi veremez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt