- 29 Temmuz 2011
- 17.425
- 8.912
- 1.738
Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer
Konu ile alakasız ama Gökhan'ın hakkını vermek lazım Avrupa'yı baz alırsak top 10'dadır bence Maicon-Alves-Ramos-Srna filan dedikten sonra geri kalan sırada istediğiniz yere yazabilirsiniz Gönül'ü. Hem savunmada hem atakta en üst düzeyde performans gösteren sağ beklerden biridir.
Bu adamın en çok neden gelmesini istiyorum, bu gökhan gönülü yere göğe sıgdıramayan fener medyası eboue'yi görünce ne dicek onu merak ediyorum. Tamam gökhan kötü topcu degil ama barca real bilmem premier lig abartıyorlar. Biraz gercekci olalım. Tuncay'da bir zamanlar böyleydi gördük sonradan ne oldugunu.
Konu ile alakasız ama Gökhan'ın hakkını vermek lazım Avrupa'yı baz alırsak top 10'dadır bence Maicon-Alves-Ramos-Srna filan dedikten sonra geri kalan sırada istediğiniz yere yazabilirsiniz Gönül'ü. Hem savunmada hem atakta en üst düzeyde performans gösteren sağ beklerden biridir.
Aydın'latsın bizi. Dün CNN Türk'teydi galiba anlaşmaların tamamlandığını Salı günü resmi imzaların atılacağı söyleniyordu. Bana kalsa onlara inanmamda Şeref abimizden de bu yönde bi açıklama gelince acaba diyesi geliyor insanın