# Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

Eboue transferi iyi olacak ama stoper alsak direk sanki daha mı iyidi Ujfalusi yi sağ bekte kullanırdık..

Gerçi Eboue çok yönlü bir oyuncu bu tarafıda var işin.

Cevap: # Emmanuel Eboué | 3.5 Milyon £ karşılığında Galatasaray'a transfer olmak üzer

Bu sezon sampiyon olamazsak artık ayıp bize. Paramızla rezil oluruz. Ben gelecek sezonu düsünüyorum. Servet, Hakan Balta falan aman diyorum.

Hakikaten Arshavin ile Eboue gelirse ve biz böyle kadroyla şampiyon olamazsak yazıklar olsun.

Eboue-Sağlam bir ortasaha-Drogba

Bu 3 adam gelsin.Seneye sadece stoper ve solbek transferi yaparız,Ş.L de çeyrek final oynarız.

Artık sistemli transfer yapmanın vakti geldi de geçti bile.Her sene takımı baştan kuruyoruz.Şu takım kurma olayını 2-3 yıla yayarsak,işte o zaman avrupada başarı gelir.

Eboue-Sağlam bir ortasaha-Drogba

Bu 3 adam gelsin.Seneye sadece stoper ve solbek transferi yaparız,Ş.L de çeyrek final oynarız.

Artık sistemli transfer yapmanın vakti geldi de geçti bile.Her sene takımı baştan kuruyoruz.Şu takım kurma olayını 2-3 yıla yayarsak,işte o zaman avrupada başarı gelir.

Galatasaray lı futbolcu da lazım ruhu taşıyacak o formanın değerini takıma hissettirecek bizde son 3 senedir ruh yok ruh en büyük eksiğimiz bu...

----------------Muslera-----------------

Eboue----Toure----Semih----Cissokho

------------Fofana----------------------

----------------------------Selcuk------

Kazım--------Ronaldinho---------Arda

-----------------Baros------------------

Al abicim bal gibide oluyor:)

Semih yerine Serdar Aziz'i koy daha iyi olur.Hem geride neden 5 oyuncu olmasın değilmi? Bunun Sercan'ı var,Volkan'ı var,Cenk Tosun'u var,Alper Potuk'u var,Burak Yılmaz'ı var,Şahin Aygüneş'i var,Soner'i var,Engin Bekdemir'i var.Bizde olan Selçuk'u var,Arda'sı var,Yekta'sı var,Emre Çolak'ı var,Kazım'ı var,Sabri'si var.Oynatabileceğimiz daha yurt dışından Mehmet Ekici'si var,Hamit'i var,Mevlüt'ü var,Mervan Çelik'i var,İlkay Gündoğan'ı var,Samed Yeşil'i var,Taner Yalçın'ı var,var oğlu var.

Beni artik Drogba veya Adebayor'dan asagisi kesmez!

Yonetimi suclamiyorum, Arda gidecegim diye tutturduysa zaten gonderilmesi gerekirdi. Ama bir gercek varki Arda bu takimin Selcuk ile beraber en degerli yerli oyuncusuydu. Yerini bir baska yerli futbolcu ile dolduramayacagimiza gore (piyasadaki en iyi yerliler Olcan ve Volkan... pehhh) bu mevkiye yabanci birini almak zorundasin. En garanti bolgemiz sol acik iken simdi en belirsiz mevki burasi oldu.

Kadromuz tam oturdu oturacak derken bir anda her sey allak bullak oldu. Ustelik yildiz yildiz dediler ama su ana kadar hala tribunleri dolduracak yildiz transfer yapilmadi.

Su andan itibaren beni (kendi adima konusuyorum) Adebayor veya Drogba ikilisinden baskasi kesmez.

Cevap: Beni artik Drogba veya Adebayor'dan asagisi kesmez!

Adebayor gelsin.Süper olur :D

Benim 5 yabancılı defans iste simdi güme gitti :)

bursadan ozan veya volkan alınır.arshavin-eboue gelir transferler biter

avrupada bir ton türk asıllı futbolcu var onlar niye düşünülmez acaba türkiyede yüksek fiyat çekerlerse gider almanya'dan oyuncu alırsın. Almanya u17 yanılmıyorsam iki milyondan 3 tane getirir iskeletini kurarsın

Eminmisin renkdaş iyi düşün bence :o

arda nın mevkisi ile bu adamların ne alakası var :o

Drogba'nın gelmesini en çok isteyenlerden biriyim ama takımda adam gibi yerli oyuncu olmayacaksa o parayı ziyan etmesinler adam gibi yerli oyuncu alsınlar.Droga gibi adamıda rezil etmesinler.

Ulan küfür edecem edemiyorum sanki CL'de her sene yarı final oynuyoruz,Galatasaray dünyanın en büyük kulübü de bu oyuncular da bize gelmek için can atıyor.Aga ne farkınız kaldı FB taraftarından ayıptır ya.Bu sene Copa America olmasaydı Muslera'ya da neler denilirdi kimbilir...

arshavin+eboue+volkan şen beni keser

Fazla mala gerek yok , Avrupa yok bu sene Volkan Şen keser beni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt